Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Скала" вивозить з Ужгорода три очки
21:56
U-19: "Скала" вивозить з Ужгорода три очки
18 жовтня відбувся матч 12-го туру юніорської першості серед клубів Прем’єр-ліги, у якому ужгородська «Говерла» приймала стрийську «Скалу».

U-19:

З перших хвилин стало зрозумілим, що клас обидвох команд кардинально відрізняється. Команда Павла Кікотя практично «з`їла» господарів, не давши їм створити бодай щось схоже на загрозу воріт «Скали». «Малиново-зелені» надали урок закарпатцям як треба грати у футбол, забивши у підсумку три голи, хоча могло бути значно більше. 

Перші два голи провів Дмитро Заїкин. Відкрив рахунок нападник стриян з пенальті, який сам і заробив. На 18-й хвилині Дмитро на швидкості тікав від двох захисників і Богдан Будз завалив Дмитра на газон резервного поля стадіону «Авангард», за що отримав пряму червону картку від арбітра з Хмельницького Віталія Маляра. Футбольний вирок виконав сам потерпілий, влучно поціливши у правий нижній кут. 

Міг подвоїти рахунок Заїкін на 28-й хвилині коли пробивав впритул головою після подачі з кутового у виконанні Євгена Заїченка. Господарів врятував воротар, який якимось дивом, зреагував на удар. 

І все ж ще до перерви гостям вдалося збільшити свою перевагу. Після масованої атаки правим флангом, Заїкин таки домігся свого і в один дотик замкнув простріл з правого флангу – 2:0. 

Після перерви гра не змінилася. «Говерла» спробувала переломити хід поєдинку, однак дії господарів швидше нагадували агонію. Стрияни знову перевели гру на половину «Говерли» і продовжували тиск до фінального свистка. 

На 54-й хвилині на поле вийшов Валентин Марічев, який замінив Микиту Корчемкіна. І саме Марічев практично першим дотиком до м`яча заробив штрафний в метрах 20-22-х просто по центру, «залишивши в дурнях» двох оборонців, один з яких навіть зазнав пошкодження. Небезпечний стандарт виконував Заїкин. Після його потужного удару господарів врятувала поперечка, однак першим на добиванні був наш центральний оборонець Володимир Заїменко, який без перешкод головою переправив смугастого у порожні ворота, встановивши остаточний рахунок зустрічі. 

Щоправда, на останніх секундах міг відбутися й четвертий гол, коли за «Говерлу» вдруге зіграла поперечка після удару Павла Тищука, який дуже хотів відзначитися в цьому поєдинку, адже є вихованцем закарпатського футболу. 


18 жовтня 2015 р. 12 год. м. Ужгород. Стадіон «Авангард». 13 градусів. 50  глядачів. 

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький). 
Асистенти арбітра– Тарас Семанюк (Івано-Франківськ)  та Євген Гашков (Чернівці). 
4-й арбітр – Петро Котубей (Закарпатська обл.). 
Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

«Говерла» (Ужгород) U-19 – «Скала» (Стрий) U-19 – 0:3 (0:2)

Голи: Дмитро Заїкин, 19 (з пен.), 43, Володимир Заїменко, 58.

«Говерла»: Андрій Черепко, Василь Боднар, Богдан Будз, Руслан Гогерчак, Іван Веждел, Максим Минайленко, Дмитро Рацин-к., Олексій Шпак, Сергій Машталір (Пейтер-Пал Буда, 70),  Владислав Галац, Дмитро Антошин.
Резервні гравці: Володимир Дядюк, Андрій Філіп.
Старший тренер – Валентин Слюсар.

«Скала»: Олег Білик (Ігор Фіяло, 81), Віталій Кузів, Віталій Заторський-к., Микита Демиденко (Вадим Альохін, 67),  Володимир Заїменко, Дмитро Баранов (Валерій Сад, 61),  Євген Заїченко,  Павло Тищук, Микита Корчемкін (Валентин Марічев, 54), Владислав Левчик, Дмитро Заїкин (Владислав Неберикут, 76).
Резервні гравці: Назар Стасишин, Роман Кузів.
Старший тренер – Павло Кікоть.

Попередження: Микита Корчемкін, 30, Дмитро Баранов, 59.

Вилучення: Богдан Будз, 18.

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: