Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Ужгородці програють у Полтаві
21:02
U-19: Ужгородці програють у Полтаві
Молодіжка "Говерли" полтавським одноліткам з великим рахунком і залишається на останньому місці.

Молодіжка "Говерли" полтавським одноліткам з великим рахунком і залишається на останньому місці.

Якщо охарактеризувати матч коротко, можна сказати, що гра проходила за повної та беззаперечної переваги юнаків «Ворскли».

На початку першого тайму «Ворскла» мала три хороших моменти, щоб відзначитися. Втім, не вистачило везіння. Щоправда, потім Фортуна «віддала борг», не без зусиль з боку нападу полтавців. Постаралися Мілько та Пилиповець. Перший віддав дві гольових передачі, а другий не схибив. Особливо красивим вдався перший гол. Олександр влучив у «дев’ятку» воріт суперників. 2:0 – і команди пішли на перерву.

Другий тайм полтавці розпочали, ще активніше і результат не примусив довго на себе чекати. Знову Пилиповець чудово розібрався у штрафному майданчику і забив третій у цьому поєдинку для себе і для команди м’яч – 3:0. А далі, як кажуть, справа техніки. Зосенко довів результат до 4:0. А через п’ять хвилин Мандриченко зіграв на підбиранні і прямим ударом встановив остаточний результат матчу – 5:0. Відзначимо, що протягом другого тайму у полтавців були ще нагоди для взяття воріт.


Чемпіонат U-19.
Копили. УТБ ФК «Полтава»
Глядачів: 100; +7С; поле: 5

«Ворскла» U-19 – «Говерла» U-19 – 5:0

Голи: Пилиповець (39, 42, 52), Зосенко, (71), Мандриченко, (76).

«Ворскла»: Прокопенко, Саків, Дорош (к), Бобров (Остапенко, 80), Максименко, (Мороз, 82), Пилиповець, Мандриченко, Мельник, (Дудка, 62), Мілько (Зосенко, 64), Шаповал (Гасенко, 68), Русин (Муха, 77).
Запасний: Вічний.
Тренер: Вадим Мандрієвський.

«Говерла»: Погоріляк (Дядюк, 87), Гогерчак, Костак, Беца, Ганич, Коваль В., Рацин (Хміль, 75), Сегедій, Варваринець В. (Варваринець І., 76), Тома (к), Кноблох (Горянк, 46).
Запасні: Трачук, Русин, Шольц.
Тренер: Валентин Слюсар.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: