Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: ужгородці роблять камбек з "Зорею" (ФОТО)
13:22
U-19: ужгородці роблять камбек з "Зорею" (ФОТО)
"Говерла" перериває свою серію без перемог виїзною вікторією у Запоріжжі.

U-19: ужгородці роблять камбек з
Сім матчів обходилася без перемог «Говерла» U-19 в юніорському чемпіонаті України - з 10 листопада 2015 року, але виїзд в гості до «Зорі» перервав цю чорну серію команди Валентина Слюсаря (загальний рахунок - 6:31). Хоча передумови до того, що закарпатці ось-ось припинять цикл поразок, були ще в попередньому турі, коли «Карпати» лише в компенсований час зуміли вирвати перемогу - 3:2. Але футболісти «Зорі» на це, по всій видимості, не звернули уваги ...

 
«Зоря» U-19 - «Говерла» U-19 1:2
 
Голи: Ілля Повалій, 44 - Сергій Машталір, 55, Дмитро Рацин, 58.
 
«Зоря» (4-2-3-1): Дьорка - Кравченко (Корсунов, 56), Фурсов (Гоменюк, 67), Матвеенко, Повалій - Корчебний (Загоруйко, 59), Терзі (Верхоланцев, 73) - Шалфеєв (Кірєєв , 67), Протасов, Ємець - Бриженко.
Середній вік - 18 років.
Тренер: Юрій Дудник.
 
«Говерла» (4-2-3-1): Дядюк - Федак, Веждел, Гогерчак, Боднар - Минайленко, Дрозд - Машталір, Рацин, Шпак (Бобик, 46; Лебідь, 90) - Баятян (Галац, 43).
Середній вік - 17,8 року.
Тренер: Валентин Слюсар.
 
Здійснилося! Напевно, навіть найвідданіші фанати вже не особливо вірили в успіх «Говерли», а вона - бац - і порадувала земляків. Та ще й виїзною перемогою!
 
Звичайно, велика «заслуга» в цьому і футболістів «Зорі», які з рук геть погано виконали установку Юрія Дудника. Але не варто применшувати і заслуг ужгородців. І хоча їх наставник не дуже любить виносити на загальне обговорення проблеми свого колективу, але багато і так чули, що у «Говерли» U-19, грубо кажучи, немає ні грошей, ні достатньої кількості кваліфікованих виконавців.
 
Проте, чудеса трапляються. Починалося все тихо-мирно, ніяких стартових спуртів у виконанні господарів не намічалося, гостям лізти вперед і поготів було не з руки. Не дивно, що з таким атакуючим запалом перший тайм спокійненько котився до нульової нічиєї. Та Ілля Повалій вистрибнув вище всіх при виконанні кутового і вивів свою команду вперед.
 
«Поразкою більше, поразкою - менше», - махнули рукою закарпатці і після перерви рвонули ще і в атаку. Вдало поборовшись на чужій половині поля, відібрали м'яч і провели хорошу комбінацію. «Зоря», яка встигла перебудуватися, залишила вільні зони, і ударом з-за меж штрафного Сергій Машталір рахунок зрівняв. Через три хвилини знову трапився відбір в середині поля, контратаку завершував вже Дмитро Рацин - 1:2.
 
Зрозуміло, що перший матч в Запоріжжі, та ще на очах у Юрія Вернидуба, юні луганчани дуже хотіли виграти. Але надмірне бажання і перемогти, і сподобатися наставнику основи, мабуть, зіграло злий жарт. За великим рахунком, навіть щоб вирвати нічию, гострих моментів вони не створили. І без того засмучений поразкою від «Дніпра» Вернидуб навряд чи отримав від такої гри багато позитивних емоцій.
 
 
Валентин Слюсар (тренер «Говерли»): «Хлопці непогано зіграли, молодці. Сьогодні вже було щось, схоже на футбол з нашого боку, не було грубих помилок в обороні, трохи видно прогрес. Але і суперник давав нам грати. Ми відразу з автобуса вискочили на гру, може, «Зоря» нас недооцінила, це футбол, не можна передбачити.
 
Вдячний хлопцям за самовіддачу, витримали, програючи 0:1. Пропустили ж зі стандарту «в роздягальню», хоча повинні були ми моменти реалізовувати, контратаки. Напевно, в цьому матчі ми просто більше хотіли перемогти, ніж «Зоря».
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці "Зорі" Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1141 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: