Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Волинь" - "Говерла" - 2:1
11:17
U-19: "Волинь" - "Говерла" - 2:1
Стартувало друге коло чемпіонату України серед юніорів.

Стартувало друге коло чемпіонату України серед юніорів.

Перший домашній матч другого етапу чемпіонату юніорів розпочався для «Волині» нещасливо. Штрафний у виконання ужгородців призвів до голу у воротиа Ярмощука. Олександр невдало намагався зловити м’яча, той відскочив від нього і нападник гостей з близької відстані розстріляв ворота – 0:1.

Дуже швидко «Волинь» зрівняла рахунок. Захисник Роман Воробей підключився до атаки, в один дотик прокинув сферу повз захисника, увірвався у штрафний майданчик і лівою ногою відправив м’яча у ближній від кіпера кут – 1:1! Дуже динамічним та красивим вийшов цей епізод.

А от надалі у першому таймі команди переважно витоптували газон у центрі поля, несамовито б`ючись за кожний клаптик поля. Господарі кілька разів мали нагоду забити в контратаці, але замість того, щоб віддавати пас, діяли індивідуально. І навпаки – в епізодах, коли варто було брати гру на себе, пасували партнеру. У гостей виділимо небезпечний удар з меж штрафного, який перевів на кутовий рикошет від захисника.

У другому таймі «Волинь» майже не дала шансу «Говерлі». Натомість гості почали грати спочатку жорстко, а згодом і брутально. Арбітр роздавала «гірчичники», а наприкінці матчу по черзі видалили чотирьох (!) злісних порушників футбольних правил із Ужгорода. На 90+4 хвилині матчу черга дійшла аж до голкіпера «Говерли», який пройшовся бутсами по Ловинюку.

Щоправда, крім вилучень і чоловічої боротьби в центрі поля, у другій частині матчу були ще три стовідсоткові нагоди «Волині» і гол Форсюка (Артем вийшов на заміну і господарі ризикували заради посилення атаки, граючи із одним опорним півзахисником). Вирвався на оперативний простір в штрафній Булига, але його удар відбив кіпер. Малецький після подачі кутового побивав із 6 метрів головою, але не влучив у порожній кут воріт. Бабія вивели сам на сам, але Мар`ян програв дуель воротарю.

Своє щастя господарі таки знайшли після стандарту. Після подачі на дальній кут воротарського політ м’яча двічі «підправляли» гравці «Волині» і третій доторк голови Артема став вирішальним в епізоді – 2:1!

«Волинь» - «Говерла» - 2:1

Голи: Воробей, 13, Форсюк, 87 - Русин, 4

Попередження: Шаповал, 22 – Ількович, 41, Буксар, 63, Пахомов, 87

Вилучення: Ількович, 87, Буксар, 89, Тома 90+2, Пахомов 90+4

«Говерла»: Пахомов, Ковчар, Буксар, Ількович, Реутов, Шведюк (Варваринець, 80), Гей, Добровольський, Русин, Тома (к), Коваль (Островка, 59, Погоріляк, 90+4 )
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 613 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: