Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Волинь їде з перемогою з Ужгорода
21:23
U-19: Волинь їде з перемогою з Ужгорода
Молодіжка "Говерли" поступилася волинським одноліткам і залишається на останньому місці.

Молодіжка "Говерли" поступилася волинським одноліткам і залишається на останньому місці.

У матчі з однолітками з «Говерли» підопічні Володимира Мозолюка та Романа Максимюка зробили вагомий заділ ще в першому таймі – Петров і Дудік забили у другому матчі поспіль. Після кількох спроб прорватися ближче до воріт від Дудіка та Котюна за допомогою діагоналей Котюна, гру на себе взяв Кулина. Арсен підключився до атаки і заробив пенальті. Його виконав Сергій Петров – 0:1. Через хвилину вихід на ворота «Говерли» використав Артем Дудік – 0:2.

Другий тайм став часом невикористаних моментів для Пітальова, який замінив Петрова. Дмитро мусив щонайменше чотири рази забивати. «Волинь» контролювала і м’яч, і хід гри, але пропустила дуже необов’язковий гол.

Один з ключових епізодів гри стався на 80 хвилині, коли господарі залишилися вдесятьох. Дуже щвидко Байбула зняв питання про результат. Йому вдався дуже гарний та сильний удар з 20 метрів – 1:3. Ця перемога вивела юніорів «Волині» у лідери групи 2.


Говерла U-19 (Ужгород) - Волинь U-19 (Луцьк) 1:3

Голи: Рацин, 68 - Петров, 31 (пен.), Дудік, 32, Байбула, 83.

Говерла: Погоріляк, Гогерчак, Костак, Беца, Ганич (Хміль, 78), Коваль В., Павлич, Сегедій, Варваринець В. (Рацин, 66), Тома (к), Горняк (Кноблох, 46).
Тренер - Валентин Слюсар.

Волинь: Жмурко, Кулина (Мелінишин, 70), Прошак (к), Байбула (Омельчук, 87), Сороченко, Дудік, Романюк (Дроздовський, 85), Тетеренко, Котюн (Чепелюк, 67), Деда (Форсюк, 55), Петров (Пітальов, 61).
Тренер - Віталій Кварцяний.

Вилучення: Павлич, 80.



Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: