Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: Бойова нічия на "Авангарді"
19:59
U-21: Бойова нічия на "Авангарді"
Драматичним і бойовим вийшов матч в Мукачеві, де наша молодіжка приймала лідера молодіжного чемпіонату - запорізький «Металург».

По-справжньому драматичним і бойовим вийшов матч в Мукачеві, де наша молодіжка приймала лідера молодіжного чемпіонату - запорізький «Металург».

Господарі поля з перших хвилин почали тиснути на ворота запоріжців. Хоч гості й першими створили гострий момент біля володінь Андрія Бендера. На 4-й хвилині після удару Гвілії зі штрафного з 19 метрів м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Далі ініціативою заволоділи закарпатці, а на 12-й хвилині втілили перевагу в перший гол – досвідчений Микуляк вивів вивіреною передачею на побачення з голкіпером Курту. Сергій увірвався лівим краєм у карний майданчик й потужно пробив у ближній кут. Голкіпер не зумів парирувати постріл нашого нападника – 1:0. Через 8 хвилин на лівому фланзі збивають Ботвинника, штрафний виконує Морозенко, Євген пробив у дальній кут – кіпер «металургів» знову «налажав», вибравши неправильну позицію й пропустив другий гол. Господарі не збавили обертів і далі створювали момент за моментом біля володінь Юрчука. Лише Курта міг ще тричі засмутити запорізьку команду, однак виручав воротар, а моментами Сергій затягував з ударом.

На 38 хвилині Курта з Микуляком створили справжню карусель на підступах до штрафного гостей, накрутивши кількох захисників. Завершував комбінацію Микуляк, який виконував на техніку, однак не вистачило кількох сантиметрів, щоб м’яч потрапив під поперечину.

А на 39 хвилині стався епізод, який перевернув все з ніг на голову. Звичайну боротьбу, де й натяку не було на порушення між нашим оборонцем Дем’янчуком та нападником гостей Алі Фарідом, суддя розцінив як фол останньої надії й показав пряму червону захиснику. Гості, відчувши чисельну перевагу перехопили ініціативу й насіли на ворота господарів. Але в першому таймі підопічні Іваниці встояли.

Проте, в другому таймі господарям довелося вдесятьом відбивати навальні атаки металургів. На 54-й хвилині здавалося б Бендер зуміє без проблем справитися з ударом з метрів 22, однак Андрій незграбно відбиває м’яч, а на підборі добре зіграв Алі Фарід, який скоротив відставання.

«Металурги», наче відчули, що можуть переломити хід гри не збавили обертів, а продовжили насідати на ворота закарпатців. На 54 хвилині вони зуміли зрівняти рахунок. З лицевої лінії зумів м’яч зумів скинути на ногу Гвілії партнер по команді, Валеріане холоднокровно пробив повз Бендера – 2:2.

А на 86 хвилині Вагін, який вийшов на заміну сфолив у власному штрафному майданчику й заробив пенальті. Стандарт без шансів для голкіпера виконав Соболь – 2:3. Здавалося, що гості продовжать свою переможну ходу, але до честі наших хлопців вони зуміли вибороти нічию. На 89-й хвилині закарпатці заробили право на кутовий, подачу з якого головою прямісінько в дев’ятку спрямував Віктор Ряшко – 3:3. В додані арбітром хвилини гості тиснули на ворота говерлян та наша команда вистояла.

«Говерла» - «Металург» (З) – 3:3

Голи: Курта (12), Морозюк (20), Ряшко (89) – Фарід (54), Гвілія (68), Соболь (86).

Попередження: Микуляк (40), Вагін (85), Гагун (90+3) - Фарід (55), Соболь (90+3), Саваленко (90+4).

Вилучення: Дем’янчук (39).

«Говерла»: Бендер, Смокоровський, Васютин, Сербул, Дем’янчук, Ряшко, Микуляк, Гагун, Морозенко, Ботвинник (Таранович, 57; Вагін, 75), Курта (к) (Гаврилешко, 45; Хоменко, 67; Котьо, 78).

Запасні: Пахомов, Огар.

Старший тренер: Михайло Іваниця.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1097 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: