Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21. Чемпіонське побиття «Говерли»
10:57
U-21. Чемпіонське побиття «Говерли»
В завершальному матчі закарпатці в рідних стінах приймали дніпропетровський «Дніпро».

В завершальному матчі закарпатці в рідних стінах приймали дніпропетровський «Дніпро», який ще в минулому турі забезпечив собі чемпіонський титул.

В завершальному матчі закарпатці в рідних стінах приймали дніпропетровський «Дніпро», який ще в минулому турі забезпечив собі чемпіонський титул. Тож гості грали без будь-якого турнірного навантаження, а ужгородці в міру своїх можливостей.

Упродовж усього поєдинку на полі була присутня одна команда – «Дніпро», гравці, якого просто не помічали суперника на полі.

Причин такої гри «говерлян» багато відсутність елементарних речей – зарплатні, харчування для молодіжної команди, навіть тренування не проводять через нестачу поля. Що ж можна вимагати від хлопців за таких обставин.

Розгром говерлян на 5 хвилині розпочав Владислав Кочергін, який відправив м’яч повз кіпера Юрія Погоріляка. А далі вони посипалися в ворота господарів наче з рогу достатку – на всякий смак. У відповідь ужгородці завдали лише 3 удари в напрямку воріт дніпрян. Один з них цілком міг стати голом. Чудова комбінація між Євгеном Добровольським та Олександром Бако завершилася ударом останнього – м’яч в сантиметрах пролетів над перекладиною. Чудову нагоду у першому таймі мав Крістіан Добош, який міг завершити атаку влучним ударом , однак Крістіан чомусь затягнув з ударом і можливість була втрачена. Вже в другій половині К. Добош завершив свій прохід пострілом з-за меж карного майданчика – воротар «Дніпра» Олексій Баштаненко без особливих труднощів прибрав м’яч до рук.

З пропущених восьми голів один вийшов і зовсім кумедним. Наш Захисник зіграв на свого воротаря, Ю.Погоріляк, мабуть, повважав, що це був рикошет й прибрав м’яч до рук. Арбітр Іван Бондар призначив вільний удар. Поки господарі думали як ставити стінку дніпряни швиденько розіграли м’яч й забили черговий м’яч.

Що ж чергова розгромна поразка – так завершує цей сезон молодіжна команда «Говерли».


Стадіон «Авангард» м.Мукачево
Глядачів – 150, Температура +18

«Говерла» U-21 (Ужгород) – «Дніпро» U-21 (Дніпроетровськ) - 0:8

Голи: Кочергін 5, 70, Баланюк 22, Третьяков 39, Нагієв 41, Саламаха 49, Когут 67, Сніжко +75.

Говерла: Погоріляк (Цвєтков 46), Ількович (Ганич 19), Микитишин, Котьо, Павлич, Добровольський, Бако (Рацин 66), Тома, Сегедій, Горняк (Хоменко 46), Добош (Варваринець 57).
У запасі: Нурієв, Костюк
Тренер – В’ячеслав Пінковський

«Дніпро»: Баштаненко, Мігунов, Кіринчук, Ларін (Когут 46), Лопирьонок (Сваток 46), Вергун, Кочергін, Бохашвілі (Сніжко 46),Третьяков, Нагієв, Баланюк (Саламаха 46).
У запасі: Шеліхов.
Тренер – Дмитро Михайленко
Роман Кухар

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути тут.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 937 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: