Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: Дніпро бере реванш у Говерли
20:58
U-21: Дніпро бере реванш у Говерли
Підопічні Пінковського поступилися одноліткам з Дніпропетровська у два мячі.

U-21: Дніпро бере реванш у Говерли
Хоча б той факт, що до звітного туру команди розділяли цілих 22 залікових пункти, говорив про ще більш істотну різницю в класі між суперниками, ніж існуюча нині в основних складів команд. Однак не варто було забувати про те, що зі своїх п'яти очок три "Говерла» набрала саме в поєдинку з «Дніпром», яким у липні відкривався чемпіонат U-21. Та й злегка підвищував шанси гостей виклик в юнацьку збірну України U-19 одразу трьох дніпрян - Дениса Баланюка, Артема Довбіка та Юрія Вакулко, оскільки внесок кожного з них в атакуючий потенціал молодіжки дніпрян досить істотний.
 
Проте вже з самого початку гри стало очевидно, що цього разу ніяких сюрпризів, неприємних для «Дніпра», бути не повинно. Підопічні Дмитра Михайленка замкнули суперників на своїй половині поля, лише епізодично даючи перетинати їм центральну лінію. Досить сказати, що перший удар по воротах Дениса Шеліхова «ведмедики» завдали аж на 38-й хвилині, а всього за матч створили лише одну гостру ситуацію, та й то не без допомоги центрального захисника господарів Олексія Ларіна, який у середині другого тайму не зовсім вдало переривав простріл від лицьової лінії Ігоря Гончара, і м'яч міг цілком влетіти у дальній кут.
 
Самі дніпряни почали створювати гольові моменти лише ближче до середини першого тайму, коли Владислав Кочергін хорошою передачею врозріз виводив до воріт «Говерли» лівого хавбека Олександру Влада, однак румунський легіонер погано зупинив м'яч і той став легкою здобиччю голкіпера Погоріляка. Незабаром форвард синьо-біло-блакитних Максим Саламаха відібрав м'яч на половині поля «Говерли», на швидкості увійшов у штрафну, але неточно пробив у дальній кут. При цьому Максим цілком міг покотити м'яч уздовж воріт, і в цьому випадку Андрій Близниченко спокійно вражав б ціль.
 
Потім десь на чверть години біля воріт «Говерли» стало спокійніше, але на 33-й хвилині рахунок нарешті було відкрито. Дмитро Нагієв виконав націлену подачу в штрафну гостей, і Владислав Кочергін головою вразив ворота - м'яч описав дугу і опустився там, куди і направляв його Влад.
 
Ще до перерви «Дніпро» міг подвоїти рахунок, коли пройшла хороша комбінація за участю Третьякова, Саламахи і Влада, однак Олександру після прострільної передачі Саламахи пробив набагато вище воріт.
 
Друге взяття воріт сталося вже після перерви і вийшло досить курйозним: після довгої передачі від центральної лінії поля м'яч вже в штрафній площі «Говерли» вдарився в спину Саламаха і відлетів точно під удар метрів з 20-ти Близниченко, який у результаті не схибив.
 
До фінального свистка Дмитра Кутакова залишалося ще більше півгодини, і весь хід поєдинку говорив про те, що підсумковий рахунок буде великим. На жаль, з реалізацією у дніпрян сьогодні було не все гладко, та й везіння їм супроводжувало далеко не завжди. Так, двічі після ударів авторів голів Кочергіна і Близниченко закрпатців виручали стійки воріт. Хороші моменти упустили і Олександр Васильєв, і особливо Віталій Кірєєв, який вийшов на заміну. У першому випадку Олександр промахнувся, замикаючи навіс справа, а Віталій отримав м'яч від Кочергіна прямо в площі воріт, проте теж не зумів пробити точно.
 
У підсумку, дніпряни зуміли взяти реванш за прикру поразку в першому турі, але при цьому їх реалізація гольових можливостей залишила бажати багато кращого.


8 листопада. Новомосковськ. Стадіон «Металург».

ФК "Дніпро" - ФК "Говерла" 2:0

Голи: Кочергін, 33, Близниченко, 55.
 
«Дніпро»: Шеліхов Денис, Лопиренок Максим, Сваток Олександр (Луньов Максим, 46), Близниченко Андрій (Вергун Дмитро, 85), Кочергін Владислав, Третьяков Максим, Влад Олександру, Саламаха Максим (Кірєєв Віталій, 62), Ларін Олексій, Васильєв Олександр, Нагієв Дмитро.
 
Запасні: Баштаненко Олексій, Кіричук Володимир, Палюх Сергій.
 
Головний тренер: Михайленко Дмитро.
 
«Говерла»: Погоріляк Юрій, Русин Іван, Гончар Ігор, Добровольський Євген, Гей Віктор (Пінковський В'ячеслав, 81), Тома Юрій, Хоменко Олексій, Беца Василь, Омельченко Сергій (Коваль Василь, 65), Пител Сергій (Ревта Олександр, 72), Білий Олег.
 
Запасні: Черепко Андрій.
 
Головний тренер: Пінковський В'ячеслав.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 809 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: