Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Говерла» – «Арсенал» – 3:2
12:04
U-21: «Говерла» – «Арсенал» – 3:2
Це був матч із досить різними відтінками гри, але з високою результативністю.

Це був матч із досить різними відтінками гри, але з високою результативністю.

У першому таймі господарі наполегливо шукали підступів до воріт суперника. Чекати довелося більше половини тайму, але «дзвіночки» столичним футболістам «лунали» й раніше. Зокрема на 26-ій хвилині юні говерлівці небезпечно виконали штрафний, воротар «Арсенала» зіграв дещо невпевнено, однак захист підстрахував. Та вже менш ніж за 10 хвилин господарі провели красиву атаку, яку влучним ударом завершив Борис Тащи, котрий поки не потрапляє до «основи» В’ячеслава Грозного.

Гол підбадьорив ужгородців, і вони до перерви встигли іще раз відзначитися. За порушення правил арбітр зустрічі призначив пенальті, і його чітко реалізував Віктор Ряшко. 2:0, що називається, «у роздягальню»!

Чи то рахунок заколисав господарів, чи то гості дуже сильно прагнули відігратися, але після відпочинку кияни зуміли зламати чіткість у діях суперника й скоротили відставання в рахунку. Ближче до 70-ї хвилини Олавале Фабунмі, вийшовши на заміну, за хитрою траєкторією відправив м’яч у сітку, приспавши захист «Говерли» (здавалося, що м’яч іде повз ворота). Після цього відзначитися могли як гості, так і господарі. Більше таких можливостей було в підопічних Михайла Іваниці. За кілька хвилин до завершення основного часу холоднокровно, скориставшись невпевненими діями захисту суперника, забив Михайло Кополовець. Потім господарі могли збільшити перевагу й до 4:1, натомість фактично в останню додану хвилину пропустили самі. У киян відзначився Іван Гребенюк, котрий теж вийшов на заміну. 3:2 – мінімальна, але результатна перемога нашої команди.

«Говерла» – «Арсенал» – 3:2

Голи: Тащи, 35; Ряшко, 45 (п.), Кополовець, 87 – Фабунмі, 68; Гребенюк, 90+4

«Говерла»: Бендер, Смокоровський (Котьо, 90+1), Сербул, Козак, Дем’янчук, Ряшко, Гагун (Огар, 59), Кополовець (Таранович, 87), Микуляк, Акулінін (Курта, 70), Тащи (Вагін, 77) Запасні: Пахомов, Васютин

Старший тренер: Іваниця Михайло.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 696 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: