Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" дістала чотири від "Динамо" (ВІДЕО)
08:55
U-21: "Говерла" дістала чотири від "Динамо" (ВІДЕО)
У дев’ятому турі молодіжного чемпіонату України київське «Динамо» приймало ужгородську «Говерлу».

U-21: «Говерла» підійшла до матчу у статусі аутсайдера першості, програвши останні чотири гри із загальним рахунком 0:16.

Мало на що сподівалися гості і у грі проти «Динамо», у складі якого виступають як учасники Юнацької Ліги УЄФА, так і гравці першої команди, учасники справжньої Ліги чемпіонів. Не допомогло гостям і те, що Вісенте Гомес не міг розраховувати у цій грі на Віктора Циганкова, який набрав хорошу форму в останніх матчах.

Динамівці з перших хвилин почали тиснути на ворота гостей і відкрили рахунок у середині першого тайму. Ініціативу взяв на себе один із лідерів «молодіжки» Богдан Михайличенко, який відзначився влучним дальнім ударом.

За десять хвилин після першого голу «біло-сині» подвоїли свою перевагу. Щебетун ударом головою результативно замкнув навіс Андрієвського з правого флангу на дальню стійку.

За великим рахунком, справу було зроблено ще в першому таймі. Надалі динамівці продовжували вести гру, атакували та демонстрували тотальний контроль м’яча, наче це їм треба було відіграватися, а не їх суперникам.
Втім гості довго уникали розгромного рахунку, аж поки на полі не з’явився Роман Яремчук. Він оформив дубль протягом п’яти хвилин, спершу вразивши ворота ударом з гострого кута, а потім результативним пострілом з лінії штрафного майданчика реалізувавши пресинг та перехоплення, до якого вдалися «біло-сині» на чужій половині поля.

4:0 – динамівці відкривають тур своєю впевненою перемогою.


Чемпіонат України U-21. 9-й тур

25.09.2015. смт. Чапаївка. НТБ «Динамо». 150 глядачів

«Динамо» - «Говерла» - 4:0 (2:0)

Голи: Михайличенко (23), Щебетун (33), Яремчук (77, 82)

«Динамо»: Бущан, Лук’янчук, Тимчик, Осман, Болденков (к), Михайличенко (Книш, 75), Оріховський (Шепелев, 63), Мякушко, Андрієвський, Казаков, Щебетун (Яремчук, 57)

«Говерла»: Погоріляк, Котьо, Микитишин (к), Лисаченко, Ковчар, Добровольський, Ковач (Омельченко, 46), Тома, Русин (Бако, 75), Павлич, Коваль (Білий, 52).

Попереджений: Микитишин (42)
 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 948 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: