Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: Говерла не чинить опору динамівцям
19:32
U-21: Говерла не чинить опору динамівцям
Напередодні матчу основних команд у Києві силами мірялися і дублери - команди U-21.

Напередодні матчу основних команд у Києві силами мірялися і дублери - команди U-21.

Молодим ужгородцям не під силу було стримати міць столичних футболістів, у складі яких виступали такі досвідчені гравці, як Микита Бурда, Владислав Калитвінцев, Денис Гармаш і Євген Чумак. У підсумку закарпатці поступилися з рахунком 3:0.

Важкий виїзд, майстерність суперника і відсутність досвіду - основні причини, які завадили нашому клубу взяти хоча б якісь очки з дублерами київського «Динамо».

Гра почалася під диктовку господарів поля, які створили кілька небезпечних моментів для взяття воріт. Ще в першому таймі реалізували два - цього вистачило, щоб забезпечити собі комфортну перевагу над суперником.

Рахунок на 15 хвилині відкрив Олексій Щебетун, який переправив м'яч після скидки Микити Бурди - 1:0.

А потім футболіст «Динамо» оформив дубль. На 36 хвилині Денис Гармаш з лівого флангу виконав прицільну передачу, а Олексій Щебетун точно пробив - 2:0.

У «динамівців» було ще кілька чудових нагод відзначитись в наших воротах, проте на шляху стояв воротар ужгородців. 19-річний Юрій Погоріляк не дозволив суперникові радіти голу.

 Однак на 63 хвилині і наш воротар був безсилий. Довелося знову виймати м'яч з сітки власних воріт. Автор голу, Богдан Михайличенко, невідпорно пробив з дальньої дистанції - 3:0.


«Динамо» (Київ) - «Говерла» (Ужгород) - 3:0

Голи: Щебетун (15, 36), Михайличенко (63)

«Динамо»: Рудько, Лук'янчук (Дмитренко, 72), Бурда, Нагірний, Чумак, Гармаш (Шепелєв, 46), Калитвінцев (Циганков, 80), Харатін, Казаков (Андрієвський, 61), Кузик, Щебетун (Михайличенко, 61).
Запасні: Солдатенко, Азацький.
Тренер - Фернандез Гомез

«Говерла»: Погоріляк, Котьо, Ількович, Беца, Микитишин, Тома, Добровольський, Коваль, В.Варваринець (Рацин, 70), Сегедій, Добош.
Запасні: Цвєтков, І.Варваринець, Будівський, Хоменко, Цебро.
Тренер - Вячеслав Пінковський

Попередження: Лукянчук - Ількович, Варваринець В.




Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1049 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: