Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" поступається "Шахтарю" (ФОТО) (ВІДЕО)
12:46
U-21: "Говерла" поступається "Шахтарю" (ФОТО) (ВІДЕО)
Ужгородська молодіжка програла донеччанам у три мячі.

Ужгородська молодіжка програла донеччанам у три мячі.

Команда Мігеля Кардосо стартувала в новому сезоні з двох сухих перемог, у той час як «Говерла» у першому турі несподівано завдала поразки чинному чемпіону - дублерам «Дніпра» (2:1). У минулому чемпіонаті «гірники» обидва рази обіграли закарпатців (8:1 і 7:0). У заявку на цей матч були включені гравці першої команди: Микола Матвієнко, Сергій Гринь, а також Сергій Кривцов, який відновився після травми.

Зі стартового свистка «гірники» захопили ініціативу, змусивши гостей оборонятися великими силами. Зламати захист ужгородців довгий час не вдавалося, і до гольових моментів не доходило. Так тривало до 36-ї хвилини. Активний Ростислав Русин фінтом втік від опіки захисника перед штрафною і прекрасним обвідним ударом вразив дальній кут - м'яч влетів у сітку рикошетом від штанги - 1:0. Гравці «Говерли» рідко переходили центр поля, і оборона «Шахтаря» на чолі з Сергієм Кривцовим, який багато підказував партнерам, справлялася зі своїми обов'язками.

Тотальна перевага «гірників» втілилося в голи вже після відпочинку. Андрію Борячуку спочатку не вдалося переграти воротаря гостей, але на 61-й хвилині Борячук вивів до воріт Олександра Піхаленка, який з лівої ноги точно пробив з кута воротарського. Минуло всього пару хвилин - і вже Пихаленок виступив у ролі асистента, віддавши на хід Борячуку. Удар форварда у дальній кут з меж штрафного був неперевершений - 3:0.

Гості зуміли відкрити рахунок на 74-й хвилині, коли після подачі з флангу ужгородець Іван Русин точно пробив головою. Але вже в наступній атаці донеччани відновили статус-кво: Ростислав Русин оригінально, п'ятою відпасував на Сергія Гриня, який сильним ударом вразив ближню дев'ятку - 4:1. Таким чином, Гринь продовжив свою гольову серію, забивши в третій грі поспіль.

Підопічні Мігеля Кардосо ще не раз могли збільшити рахунок, моменти були у Андрія Борячука, Дмитра Стефлюка, а також у Андрія Коробенко та Владислава Бугая. В одному з епізодів «Шахтар» виручив воротар Євген Гриценко. «Гірники» здобули свою першу в сезоні перемогу (4:1) і в таблиці продовжують йти без очкових втрат.


Чемпіонат U21. Третій тур. 31 липня 2015. Щасливе. Стадіон «Княжа Арена». +23 Градуси

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

«Шахтар» U21 (Донецьк) - «Говерла» U21 - 4:1

Голи: Р. Русин, 36, Пихаленок, 61, Борячук, 63, Гринь, 77 - І. Русин, 74.

«Шахтар»: Гриценко (к), Кирюханцев (Сагайдак, 78), Кривцов (Безуглий, 46), Матвієнко, Стефлюк, Коробенко, Габелок, Пихаленок (Бугай, 66), Р. Русин, Гринь, Борячук
Запасні: Кудрик, Сеницкий, Іванов, Биковський
Головний тренер: Мігель Кардосо
Тренери: Анатолій Скирчук, Ігор Дуляй

«Говерла»: Блох, Котьо, Микитишин (к), Лисаченко, Ількович (Ковач, 76), Ковчар, Гей (Коваль, 62), Добровольський, І. Русин, Тома, Питель (Беца, 58)
Запасні: Погоріляк, Ревта, Рогач, Хоменко
Головний тренер: В'ячеслав Пінковський

Попередження: Кривцов, 26, Стефлюк, 59.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: