Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: Говерла поступається запоріжцям
19:31
U-21: Говерла поступається запоріжцям
Сьогодні, 28 лютого, ужгородська "Говерла" U-21 взяла старт у весняній частині молодіжного чемпіонату.

Сьогодні, 28 лютого, ужгородська "Говерла" U-21 взяла старт у весняній частині молодіжного чемпіонату.

На полі готельно-спортивного комплексу "Камелот", що під Ужгородом, колектив Андрія Демченко зустрівся з резервістами "Говерли".

Поєдинок розпочався з атак господарів, які грали дуже напористо. Часом навіть занадто - фолили на запорожцях нещадно. Втім, у гостей знайшлося, чим відповісти в рамках правил. Незважаючи на стартовий натиск ужгородців, рахунок у поєдинку відкрили "металурги". Гольова атака почалася на лівому фланзі - він сьогодні ніс основну загрозу для господарів. Так і на 22-й хвилині Клименчук розігнав атаку, Татарка її розвинув, змістившись ближче до штрафного, і віддав відмінну передачу на Гвілію. Вако вийшов на ударну позицію і не промазав - 1:0. Цей рахунок і став підсумковим для першого тайму.

У другому таймі ужгородці продовжували грати агресивно, але "металурги" знову блискуче огризалися, не порушуючи правил. І знову чудово в атаці зіграв Валеріане Гвілія. Запорожець спритно записав на свій рахунок хет-трик. На 72-й хвилині Гвілія завершив точним пострілом чергову стрімку контратаку "Металурга", а на 81-й ще й наказав ужгородців за грубу гру - реалізував 11-метровий. Третій гол Валеріане, схоже, остаточно зламав опір гравців "Говерли", які перед цим змогли скоротити рахунок до 1:2, влаштувати невелику облогу воріт Максима Бабійчука і втратити за фол останньої надії одного з "бійців".

Завершило розгром господарів соло від Микити Татаркова, який відзначився на 89-й хвилині. 1:4 - команда Андрія Демченко блискуче відкриває весняну частину сезону!


  U-21. «Говерла» - «Металург» З - 1:4

Голи: Помазан (75, аг) - Гвілія (22, 72, 81, пен.), Татарка (89)

«Говерла»: Бонь, Ількович, Котьо, Лютенко (Беца, 84), Микитишин, Реплюк, Добровольський, Сегедій (Павлич, 57), Гегедош (Будівській, 90 + 1), Тома (Цебро, 61), Бако (Варваринець)

Запас: Погоріляк, Горняк.

Тренер: Олександр Когутич


«Металург»: Бабійчук, Помазан, Захаров, Клименчук, Тішкін (Чернявський, 73), Гвілія, Комлєв, Ігнатенко, Демченко (Нечипоренко, 77), Татарка, Демидов (Ключик, 90 + 1) Запас: Теленков, Остапенко, Ліхобабенко, Іздебський.

Тренер: Андрій Демченко

Попередження: Бако (48), Ількович (55), Павлич (71), Гегедош (76) - Татарка (16)

Вилучення: Ількович (78)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 839 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: