Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" програє у Луцьку
00:44
U-21: "Говерла" програє у Луцьку
У матчі 13 туру чемпіонату молодіжних команд «Волинь» U-21 перемогла «Говерлу».

U-21: У складі лучан відмітимо появу трьох гравців основного складу – Кичаку і Польовму тренери надали більше ігрової практики, а Жуніч відбував дискваліфікацію за перебір попереджень.

Саме Івіца став однією із центральних фігур у матчі. Спочатку хорват вже на 4 хвилині відкрив рахунок, коли скористався зрізкою захисника і ударом головою акуратно поклав м’яча в дальній кут з 8 метрів.

По тому гра вирівнялася, причому в центрі поля гості подекуди перегравали господарів, але до акцентованих ударів з їхнього боку не доходило. А от «Волинь» швидко контратакувала, причому більше загрозу йшло від лівого флангу, де панував Польовий. Пригадуються 3 удари по воротам від Петрова і неточне добивання Котюна з лінії штрафного. А от одну із спроб Петрова перевів на кутовий воротар.  

Другий тайм особливих сумніві у загальній перемозі господарів не надав. Гості нічого не протиставили атакам нашої команди і йшлося тільки про вчасно забитий другий гол. Його автором знову став Жуніч – Івіца підключився вкотре на кутовий і знову головою спрямував круглого у ворота – 2:0.

Господарям набагато краще вдався другий тайм й глядачі не нудьгували після ударів Петрова, Ляшенка, Дудіка і Польовго. У підсумку – 2:0 і дубль «Волині» дещо поліпшує своє турнірне становище.


Арбітр: Дердо (Іллічівськ)

Волинь (Луцьк) U-21 - Говерла  (Ужгород) U-21 - 2:0

Голи: Жуніч 4, 66.

Волинь: Кичак, Романюк, Р.Никитюк, Жуніч, Шаповал - Котюн, Чепелюк (Тетеренко, 90+3), Льозін (Ляшенко, 67), Польовий, Никитюк А. (Дудік, 46), Петров.

Говерла: Погоріляк, Гей, Беца, Пітел, Білий, Омельченко, Котьо (Лисаченко, 46), Ковчар, Русин (Хоменко, 87), Єременко (Каверін, 65), Худобяк І.

Попереджені: Польовий (26), Котюн (54), Шаповал (55) - Русин (20), Омельченко (27), Беца (80), Гей (87)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: