Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Говерла» - «Севастополь» - 0:5
10:12
U-21: «Говерла» - «Севастополь» - 0:5
Після двох виїзних поразок від «Волині» та «Чорноморця» очікувалося що молодіжний склад «Говерли» візьме очки в рідних стінах.

Після двох виїзних поразок від «Волині» та «Чорноморця» очікувалося що молодіжний склад «Говерли» візьме очки в рідних стінах.

Та «Севастополь» виявися не по зубам підопічним Михайла Іваниці. Вже з перших хвилин гості нав’язали свою гру закарпатцям. Особливо стався досвідчений Антон Крамар, який постійно проходив лівим краєм і постійно прострілював у воротарський майданчик. Спочатку Бендер справлявся з ударами севастопольців. А на 23 хвилині Танчик зумів приборкати м’яч в нашому штрафному розвернувся і потужно пробив у ближній кут під поперечину – наш воротар був безсилим завадити пострілу Володимира. Не встигли наші хлопці оговтатися від забитого голу як пропустили другий – Крамар здійснив черовий рейд лівим краєм прострілив – захисники «Говерли» не зуміли заблокувати передачу – Танчик на дальній стійці жодних шансів нашій команді не залишив.

Загострити протистояння господарі могли на 34 хвилині поєдинку – Курта змусив оборонців «Севастополя » сфолити на собі в своєму штрафному майданчику. Та пенальті від Тащи парирував воротар «моряків» Владислав Бібченко.

З таким результатом команди й пішли на відпочинок.

Другий тайм знову розпочинається з голу в наші ворота. На 53-й хвилині наші оборонці призабули на краю воротарського майданчика Малиновського, який точно замкнув вивірену передачу від партнерів. На 61-й хвилині гостро відповіли господарі – Микуляк накинув на лінію карного майданчика, Таранович з другого дотику пробиває під поперечину – воротар суперника в карколомному стрибку рятує свою команду й переводить м’яч на кутовий.

Через 9 хвилин вже Бендер проявив свої воротарські здібності парирувавши удар Тудакова. Хорошу нагоду для взяття воріт мав юний Юрій Тома, але в нашого півзахисника трохи не вийшов удар.

Натомість, знову забили гості на 84-й хвилині дотепно розігравши штрафний, який точним ударом завершив Крамар. А вже на доданих хвилинах поєдинку ще один гол головою забиває Тудаков.

«Говерла» - «Севастополь» - 0:5

Голи: Танчик, 23, Танчик, 26, Маліновський, 53, Крамар, 84, Тудаков 90+2;

На 34 хвилині Тащі не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Гуйганов, 41; Бібченко, 72 – Тащі, 42; Козак, 80;

«Говерла»: Бендер, Козак, Вагін (Васютин, 32), Бабич (Котьо, 55), Гагун, Хоменко, Ботвинник (Ряшко, 33), Микуляк, Тащи (Таранович, 46), Курта (к), Тома (Мандич, 81);

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 604 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: