Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" стартує з поразки
22:42
U-21: "Говерла" стартує з поразки
На перший офіційний матч нового сезону карпатівська молодіжка їхала у піднесеному настрої і повна сили.

На перший офіційний матч нового сезону карпатівська молодіжка їхала у піднесеному настрої і повна сили.

Свої збори підопічні Романа Зуба провели без перешкод, тож ніщо не мало зашкодити «левам» показати у грі те, над чим вони працювали у Польщі. Загалом склад молодіжки суттєво змінився, порівняно з минулим сезоном. Воно й зрозуміло – велика група виконавців залишили команду через віковий ценз. Натомість приєдналися ті, хто виступав у складі юніорської команди.

Уже з перших хвилин матчу проти однолітків з ужгородської «Говерли», карпатівці заволоділи ігровою перевагою, контролювали м’яча, але загрожувати воротам їм не вдавалося. Очевидно, що команда робила не зовсім те, чого від них вимагали тренери – невдовзі це далося взнаки, адже ужгородці потрохи почали перехоплювали ініціативу. Взагалі, перший тайм пройшов у боротьбі, в якій знайшлося місце для великої кількості обопільних помилок. Що ж до моментів, то їх практично не було – кілька не надто небезпечних ударів саме про це красномовно свідчать.

Перерва пішла «Карпатам» на користь – Роман Зуб таки дав зрозуміти гравцям чого від них хоче. Допомогла команді й заміна: Страшкевича змінив юний Грисьо, який одразу ж увімкнувся в гру і регулярно загострював ситуації. Зрештою, це таки принесло свої плоди – розігравши кутовий удар, м’яч завис над карною зоною, чим скористався правий захисник Юрій Красномовець. Зреагувавши на відскік м’яча від оборонця, він вирвався від опіки і точно пробив в нижній кут з лінії штрафного майданчика – 0:1.

Забитий гол додав карпатівцям впевненості – вони почали більш натхненно діяти в атаці і щільніше в обороні, так і не дозволивши супернику, бодай раз нанести реальну загрозу воротам. Єдиний небезпечний момент виник тоді, коли форвард господарів уникнув офсайду і міг вийти на побачення з Сілецьким, але воротар прочитав ситуацію, кинувся на перехоплення і у підкаті виніс м’яча в аут.

Самі ж карпатівці створили достатньо моментів для того аби зробити рахунок більш переконливим. Один лише Грищенко двічі опинявся в ідеальних ситуаціях, залишалося лише закотити м’яча у порожні ворота. Але то був не день Артема, який залишив поле без забитого гола. Не менш хорошу нагоду втратив також Дмитро Кльоц, якому Тарас Завійський викотив круглого під удар на срібному блюдечку.

Зрештою, навіть одного забитого м’яча карпатівцям вистачило для перемоги – як і минулого чемпіонату, у Мукачевому, «зелено-білі» перемогли 1:0.

"Говерла" - "Карпати" 0:1

"Говерла" U-21: Пахомов, Смокоровський, Котьо, Ряшко, Ількович, Віщак, Вагін, Цебро (Гей, 68), Тома, Хоменко, Варваринець (Реутов, 55).

Гол: Красномовець, 51.

Запасні: Майборода, Ковчар, Добровольський.

Старший тренер – Михайло Іваниця.

Попередження: Тома, 14, Реутов, 64 – Грищенко, 14, Михайловський, 24, Завійський, 90+2.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 768 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: