Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" тоне у "Дніпрі"
19:53
U-21: "Говерла" тоне у "Дніпрі"
Ужгородські дублери приземлилася в Дніпропетровську спільно з основним складом за лічені години до гри.

Ужгородські дублери приземлилася в Дніпропетровську спільно з основним складом за лічені години до гри.

Дніпряни з хорошим настроєм почали матч проти «Говерли». Вже на старті поєдинку після подачі з кута поля рахунок був відкритий - головою відзначився гіперактивний на старті поєдинку Близниченко.

Знижувати оберти після першого успіху «Дніпро» не збирався: гості були попросту затиснуті на своїй половині поля.

Та лише за три хвилини до перерви господарі зробили для себе рахунок більш комфортним. Це Денис Баланюк перехопив м'яч неподалік від штрафної, після чого за допомогою серії обманних рухів увійшов туди і завершив свій рейд голом – 2:0.

Ніяких підстав для того, щоб хід гри якось різко змінився після перерви, не було абсолютно. Нічого в підсумку і не змінилося, хоча «Говерла» стала трохи більше володіти м'ячем. Однак гості не могли навіть наблизитися до штрафної «Дніпра», а після 56-й хвилини це стало робити вдвічі важче. Денис Баланюк відгукнувся на передачу з глибини поля і прокинув м'яч повз Котьо, мав вискакувати один на один з Бонем. Захиснику «Говерли» нічого не залишалося як фолити, в результаті він був вилучений.

Отримавши чисельну перевагу, «Дніпро» не став особливо наполягати на крупній перемозі. Так, кілька перспективних атак не були доведені до логічного завершення через неточність останньої передачі, проте врешті-решт розгромний рахунок був встановлений. На 72-й хвилині чудову діагональ виконав Сергій Політило, а прийняв м'яч Андрій Близниченко вже з меж штрафного точно пробив у ближній кут. А за час, що залишився в ворота «Говерли» влетіло ще чотири (!) Голи. Спочатку Сергію Палюху вдався чудовий удар метрів з 20-ти, потім Кочергін вразив ворота теж пристойним по силі ударом, але при цьому Влад отримав м'яч перед штрафним, а забив після того як трохи змістився в центр. Олексій Ларін забив вже в компенсований час, по суті внісши м'яч у ворота з метра після подачі кутового, а Владислав Кочергін наздогнав за забитими голами в матчі Близниченко, реалізувавши вихід один на один з голкіпером.

Як підсумок, розгром від «Дніпра» - 7:0.

«Дніпро» - «Говерла» 7:0

Голи: Близниченко (8), Баланюк (42), Близниченко (72), Палюх (84), Кочергін (86), Ларін (90 + 2), Кочергін (90 + 3)

Попередження: Ількович (31), Ряшко (82)

Вилучення: Котьо (56)

«Говерла»: 12. Бонь Мирослав - к, 4. Ількович Микола, 5. Ряшко Михайло, 6. Котьо Станіслав, 7. Лютенко Станіслав (15. Цебро Михайло, 46), 8. Добровольський Євген, 10. Вечурко Микола (20 . Павленко Владислав, 46), 11. Віщак Юрій, 17. Хоменко Олексій (2. Гей Віктор, 90 + 1), 19. Ковчар Олександр, 21. Бако Олександр

Запасні: 26. Майборода Олексій, 13. Тома Юрій

Головний тренер: Когутич Олександр


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 833 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: