Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" вдруге поспіль програє
11:59
U-21: "Говерла" вдруге поспіль програє
До матчу здавалося, що дорога в Запоріжжя може зіграти злий жарт з молодіжною командою «Говерли».

До матчу здавалося, що дорога в Запоріжжя може зіграти злий жарт з молодіжною командою «Говерли».

Адже на виїзний матч ужгородці через всю країну добиралися автобусом. Але на старті поєдинку гості виглядали так, ніби цього важкого вояжу і не було. «Говерла» пресингувала і бадьоро йшла в атаки, створивши цілий ряд гострих моментів біля воріт «Металурга». Навіть рахунок у матчі відкрили саме ужгородські футболісти. На 36-й хвилині потужним ударом здалеку «розпечатав» ворота господарів В'ячеслав Панфілов.

Пропущений гол немов розлютив підопічних Андрія Демченка. Вже на 40-й хвилині Микита Вєтров практично впритул «розстріляв» ворота «Говерли». Фінал першого тайму запам'ятався відразу кількома небезпечними атаками господарів. По гостьовій «рамці» били Ковалевський, Гвілім і Вєтров. Автор першого гола «Металурга» не використав ще одну нагоду забити м'яч. Микита вийшов один на один з кіпером «Говерли», але у вирішальний момент аж надто довго роздумував над тим, як завершити атаку. У результаті зважився вдарити повз воротаря, але разом з ним м'яч розминувся і з воротами.

У другому таймі ініціативою володіли запорожці. Відзначимо, що після перерви на полі з'явилися досвідчені Рудика і Годін - нещодавно ще члени першої команди «Металурга». Вони помітно підсилили атакуючий потенціал металургівскої «молодіжки». Олексій Годін - взяв участь у взятті воріт «Говерли». На 80-й хвилині досвідчений півзахисник віддав блискучий пас з глибини поля у штрафний «Говерли» на Татаркова. Микита був точний - 2:1. Цей рахунок і зафіксував фінальний свисток арбітра. Перша перемога команди Андрія Демченко в новому сезоні!

U-21: «Металург» - «Говерла» 2:1

Голи: Ветров (40), Татарка (81) - Панфілов (36)

«Говерла»: Бонь, Смокоровский, Котьо (Реутов, 46), Ряшко, Вагін, Цебро (Ковчар, 51), Реплюк (Гей, 46), Гегедош (Варварінец, 88), Хоменко, Тома, Панфілов

Запасні: Пахомов, Варварінец, Віщак, Ількович.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 683 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: