Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" виборює нічию з "Динамо"
17:54
U-21: "Говерла" виборює нічию з "Динамо"
Молодіжний склад «Динамо» другий матч поспіль не втримує перевагу у два м’ячі

Молодіжний склад «Динамо» другий матч поспіль не втримує перевагу у два м’ячі.

Минулого туру, ведучи 2:0 у домашній грі з «Шахтарем», динамівські резервісти у підсумку поступилися 2:3. Цього разу «біло-сині» вели з тим же рахунком у гостьовому матчі з ужгородською «Говерлою», проте у підсумку гра завершилася внічию – 2:2.

У порівнянні з грою проти «гірників», стартовий склад динамівської молодіжки змінився по двох позиціях. По-перше, не міг зіграти Павло Лук’янчук, який отримав у тій грі червону карточку. А по-друге, не опинилось у заявці на гру Євгена Селіна. Натомість цього разу зі старту грали Ігор Нагорний, пару якому в центрі захисту склав Ігор Харатін, а також кращий бомбардир команди у першості Віталій Буяльський.

Перший тайм пройшов за суттєвої переваги динамівців, які грали досить агресивно у нападі, активно використовуючи фланги, і все більше нагнітали обстановку поблизу воріт Надя. І на 36-й хвилині ця перевага втілилась у забитий м’яч. Аруна прострілив на дальню стійку, а Михайличенко ударом головою у падінні відправив м’яч у сітку.

На початку другого тайму картинка гри не змінилася. Динамівці володіли ініціативою та м’ячем, багато комбінували поблизу воріт закарпатців, але часом не встигали вчасно завдати завершального удару, намагаючись розіграти «до вірного». Втім на 58-й хвилині гостям вдалася швидка атака, в результаті якої Бєсєдіна не за правилами зупинили в штрафній ужгородців, і арбітр призначив пенальті. Сам постраждалий виконав вирок арбітра, забивши другий м’яч динамівців у цій грі.

За кілька хвилин Артем ледве не оформив дубль та довів рахунок до розгромного, прорвавшись до воротарського майданчика – в останній момент на шляху м’яча опинився Лютенко. Замість цього кілька хвилин потому динамівці пропустили, коли Котьо влучно замкнув навіс з кутового, відродивши інтригу.

Градус напруги зріс ще більше, коли на 76-й хвилині Бєсєдін залишив свою команду в меншості, отримавши друге попередження. Команди активізувалися та почали грати майже без середини поля, на зустрічних курсах. І вже за п’ять хвилин господарі поля зрівняли рахунок. Другий гол «Говерла» забила також з пенальті, як і «Динамо». 11-метровий реалізував Реплюк, як виявилось, встановивши остаточний рахунок у зустрічі – 2:2. За час, що залишився, жодна з команд не встигла створити моменти, аби вирвати перемогу.

«Говерла» - «Динамо» - 2:2 (0:1)

Голи: Котьо (67), Реплюк (81, з пенальті) – Михайличенко (36), Бєсєдін (58, з пенальті).

«Говерла»: Надь, Ряшко, Котьо, Цебро, Лютенко, Ількович, Реплюк (к), Павленко, Бако, Ковчар, Хоменко (Сегедій, 90).

«Динамо»: Рудько, Нагорний, Аруна (Казаков, 70), Цуріков, Михайличенко, Харатін (к), Полегенько (Тимчик, 83), Чумак, Буяльський, Кузик, Бєсєдін.

Попередження: Хоменко (2), Ількович (26), Котьо (46) – Харатін (14), Бєсєдін (26), Михайличенко (85).

Вилучення: Бєсєдін (76, повторне попередження).



Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 826 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: