Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Говерла" зазнає погрому від "Зорі"
21:35
U-21: "Говерла" зазнає погрому від "Зорі"
Ужгородці програють з великим рахунком вже у сьомому матчі підряд.

U-21:
Молодіжний склад «Зорі» провів черговий календарний поєдинок, зігравши з явним аутсайдером молодіжного чемпіонату - ужгородською «Говерлою».
 
Так як «Говерла» є абсолютним аутсайдером, а забивали ужгородці ще взагалі в серпні, не дивно, що господарі відразу взяли ініціативу в свої руки.
 
На четвертій хвилині після низки кутових головою пробив Олег Бородай, але прямо в руки голкіперу. Через кілька хвилин по воротах пробив Віталій Квашук, захисники заблокували м'яч. А на 13-й хвилині на міцність голкіпера перевірив Максим Слюсар, пробивши з 15-ти метрів - голкіпер на місці. У Андрія Полтавцева роботи практично не було.
 
Гол грянув на 26-й хвилині. Олександр Сухарьов з флангу виконав подачу в штрафну на дальню штангу і Максим Банасевіч цю передачу замкнув. Рахунок став 1:0.
 
Для того, щоб подвоїти рахунок луганчанам знадобилася рівно одна хвилина. Після флангової передачі зліва Артур Загорулько залишився ніким не прикритим і відправив м'яч у ворота з близької відстані - 2:0.
 
«Говерла» вперше огризнулася лише на 33-й хвилині. Юрій Тома пробив по воротах зі штрафного, Андрій Полтавцев перевів м'яч на кутовий.
 
Під кінець тайму Максим Слюсар пробив з гострого кута в межах штрафного - м'яч голкіпер відбив кулаками.
 
У другому таймі характер гри не змінився. "Зоря" атакували, гості захищалися. На 57-й хвилині Максим Банасевіч пробив з 19-ти метрів - м'яч пройшов поряд з ближньою штангою.
 
Через кілька хвилин Артур Загорулько отримав м'яч в штрафній, пробивав метрів з семи, але голкіпер якимось дивом м'яч відбив. У гостей парою ударів відповів Добровольський, але ці удари особливих проблем Андрію Полтавцева не доставили.
 
А за 10 хвилин до закінчення матчу традиція «Говерли» не забивати була перервана. Андрій Полтавцев порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр вказав на «точку». Олександр Ревта не схибив і рахунок став 2:1.
 
Але інтрига була недовгою. Все вирішили останні хвилини. Три точні удари у свої ворота отримала «Говерла». Спочатку Артур Загорулько на 87-й хвилині вийшов один на один і зробив рахунок 3:1, потім через хвилину Ігор Калінін зважився на дальній удар і рахунок став 4:1, а жирну крапку поставив Олександр Солдатенко, увійшовши до штрафного і пробивши в дальній кут - 5:1.

Ось такий от своєрідний нокаут на останніх хвилинах і підсумковий рахунок сьогоднішньої зустрічі - велика перемога команди Володимира Микитина.


"Кремінь", Кременчук 
глядачів: 100; +10С

ФК "Зоря" - ФК "Говерла" 5:1
 
Голи: Банасевіч, 26, Загорулько 27, 87, Калінін 88, Солдатенко 89 - Ревта, 79 (з пен.).
 
«Зоря»: Андрій Полтавцев, Владислав Філінков, Олег Бородай, Ігор Калінін, Олександр Сухарьов (к), Віталій Квашук (Єгор Скворцов, 46), Денис Шапочка (Іван Король, 65), Сергій Романов, Максим Банасевіч, Артур Загорулько, Максим Слюсар (Олександр Солдатенко, 74).
Запасні гравці: Віталій Чижиков, Денис Васильченко, Денис Белоусов, Олексій Оленченко.
Старший тренер: Володимир Микитин.
 
«Говерла»: Артем Блох, Микола Ількович (Олександр Ковчар, 46), Станіслав Котьо (к), Володимир Лисаченко, Олег Білий, Євген Добровольський, Сергій Омельченко (Андрій Нікітішин, 15), Юрій Тома, Іван Русин (Олексій Хоменко, 74), Сергій Питель, Олександр Ревта.
Запасні гравці: Юрій Погоріляк, Василь Коваль, Іван Ковач.
Старший тренер: В'ячеслав Пінковський.

Попередження - Шапочка - Доброволський.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 972 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: