Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Молодіжка" завершує сезон поразкою
11:15
U-21: "Молодіжка" завершує сезон поразкою
Як підсумок, наші хлопці посіли останнє місце в турнірній таблиці.

Як підсумок, наші хлопці посіли останнє місце в турнірній таблиці.

Перший тайм пройшов під диктовку господарів поля. У них було кілька відмінних моментів для взяття воріт. Але Бендер був непробивний. Один раз довелося потрудитися і Бурдейному. Огар виходив один на один з Ярославом, але воротар «Ворскли» зіграв в епізоді впевнено. Більше моментів у «Говерли» не було. А полтавчани навпаки постійно кружляли біля воріт суперника і били по цілі. Тільки от рахунок на табло не змінювався.

Вже на початку другого тайму Юрченко перевірив на міцність штангу воріт «Говерли». Полтавці не послабили тиск на суперників, навіть посилили його. Потім ще раз м'яч зустрічався з каркасом воріт, дивом ухиляючись від сітки. А на 50-й хвилині, після розіграшу кутового, Пєскову вдалося вище всіх вистрибнути у штрафний і головою переправити м'яч у нижній кут. Після цього полтавчани продовжили атакувати. В одному епізоді гості заробили вилучення. Гагун «скосив» Кунєва, який виходив віч-на-віч з Бендером. Ще три хвилини - і ще гол. Юрченко точно пробив з лівої ноги в падінні після передачі з лівого флангу - 2:0. Непоганий момент був у нападника «Говерли» Гребенюка, однак тут поперечина прийшла на допомогу вже Бурдейному. Полтавчани відразу відповіли: спочатку момент був у Шмиголі, але воротар врятував, а потім Юрченко оформив дубль. Вийшовши один на один Віталій з Бендером, обіграв його і забив вже у порожні ворота. Під кінець матчу Яременко сильним ударом з розвороту оформив розгром для «Говерли» - 4:0. Полтавчани впевнено перемагають, і тепер залишається чекати результат матчу двох донецьких команд «Шахтаря» і «Металурга» - у ньому вирішитися доля третього місця для «Ворскли». Якщо «гірники» переможуть - вони будуть третіми.

«Ворскла» - «Говерла» - 4:0

Голи: Пєсков 50; Юрченко 59, 80; Яременко 85

«Говерла»: 1.Бендер, 21.Гагун, 18.Ільковіч, 3.Плосконос, 2.Данюк, 17.Ряшко (. Годований 55, 46), 23.Вагін, 11.Гребенюк, 15.Шведюк (13.Тома , 46), 19.Курта (22.Лобош, 46), 8.Огар

Тренер: Володимир Васютик

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 858 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: