Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: поразка від "Олімпіка"
19:09
U-21: поразка від "Олімпіка"
Команда Вячеслава Піньковського повертається з Київщини без очок.

U-21: поразка від Рівно десять днів тому Біла Церква вже бачила протистояння цих команд. Але, тоді, правда, зустрічалися склади U-19. І в непростому поєдинку підопічні Ігоря Климовського взяли верх над однолітками з Ужгорода - 1: 0.

Втілювати задумане в життя юні «олімпійці» почали з перших секунд поєдинку. І після п'ятихвилинної пристрілки рахунок у грі було відкрито. Отримавши м'яч в центрі поля, Іван Матяж увійшов у штрафний майданчик і прицільним ударом у нижній кут вразив ворота «Говерли» - 1:0.

Минуло кілька хвилин і Денис Галенко на пару з Іллею Глиняним могли розвинути успіх. Перший навісив, другий пробив, але в руки воротарю молодіжного складу «Говерли». Після вдалого старту «олімпійці» знизили оберти. А атаки на ворота Ярослава Котлярова стали виникати все частіше і частіше, та ось тільки створити що-небудь путнє біля воріт «Олімпіка» «Говерла» не могла. Зокрема, міг би стати небезпечним штрафний удар у виконанні Олександра Бако. Якби ужгородський нападник пробив трохи точніше.

Ближче до 30-й хвилині підопічні Дениса Хомутова значно активізувалися. Як наслідок - біля воріт ужгородців один за одним почали виникати небезпечні моменти. Зокрема, капітан «молодіжки» «Олімпіка» Денис Галенко пробивав з гострого кута - але в ціль не влучив. А удар автора першого гола Івана Матяжа прийшовся прямо в руки голкіперу. Минуло ще зовсім небагато і до успіху був близький Ілля Глиняний. Однак дуже впевнено на останньому рубежі зіграв Юрій Погоріляк. Через хвилину воротар «Говерли» врятував свою команду і після удару Келвіна.

Початок другого тайму ознаменувався черговою серією донецьких атак на ужгородські ворота. Були й удари - але точністю вони не відрізнялися. А якщо ж і попадали у ворота, то ставали легкою здобиччю воротаря ужгородських воріт. Варто відзначити, що воротар «молодіжки» «Говерли» неодноразово приходив на виручку своїй команді. Якби не він, став би Іван Матяж, після ювелірної передачі Іллі Глиняного, автором дубля. Атаки ж гостей були рідкісним явищем. Але іноді випади ужгородців до воріт господарів, змушували не на жарт переживати і тренерський штаб «Олімпіка» і численну групу підтримки на трибунах. У першу чергу це стосується епізоду, коли з гострого кута бив Олег Білий - м'яч просвистів в небезпечній близькості від донецьких воріт.

Господарі ж не стали розмінюватися на дрібниці і забили другий гол. Денис Галенко, промчав правим флангом, попутно обігруючи всіх на своєму шляху, увірвався в штрафний майданчик і хльостким ударом у дальній кут подвоїв рахунок. Третій гол міг на свій рахунок записати вихованець білоцерківського футболу Андрій Зозуля, проте перебуваючи у вигідній позиції він трохи забарився з ударом, і захисник гостей вибив м'яч з-під ніг нашого гравця. Перспективний момент був упущений.

Буквально через мить, після розіграшу кутового удару, знову міг відзначитися Денис Галенко, але пробив вище воріт. Третій гол «олімпійці» все-таки забили. Іван Матяж, після флангового навісу, став автором дубля - 3:0.



12 вересня 2015. 12:00. Біла Церква. Стадіон «Зміна». 300 глядачів.

Арбітр - Ігор Пасхал (м.Херсон)


«Олімпік» (U-21) - «Говерла» (U-21) - 3:0

Голи: Матяж (5, 90), Галенко (76)

«Олімпік» (U-21): Котляров, Касьяненко, Іллой-Аджеті, Дорош, Ненько, Цимбалюк (Бондаренко, 46), Касяненко, Матяж, Галенко (К), Глиняний (А. Зозуля, 73), Келвін (Єлоєв, 59)
Запасні: Кобель, Григорій, Жмакіна, Безсалах.
Тренер: Денис Хомутов

«Говерла» (U-21): Погоріляк, Микитишин, Березанський, Ковчар (Білий, 46), Котьо, Добровольський (Гійчік, 46), Лисаченко, Тома, Русин, Хоменко (Питель, 73), Бако
Запасні: Блох, Омельченко, Павлич.
Тренер: В'ячеслав Пінковського

Попередження: Галенко (21) - Березанський (21), Микитишин (54), Лисаченко (66), Тома (86)

Вилучення: Микитишин (89).
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 793 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: