Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: сім голів від "Ворскли"
21:17
U-21: сім голів від "Ворскли"
Полтавські дублери надпереконливо перемагають ужгородців.

U-21: сім голів від
Перший гол полтавці забили дуже швидко. Вже на 35-й секунді матчу відзначився Владислав Авраменко. Могли полтавці за п’ять хвилин забити вдруге, проте арбітр перервав потенційно небезпечну атаку через положення поза грою.

До честі «Говерли», слід відзначити, що вона змогла в подальшому трохи відвести гру від своїх воріт. Але не надовго, полтавці свої шанси все ж мали. Особливо небезпечно було після навісів з флангів. Подекуди неймовірні сейви Черепка, ставали на заваді зміні рахунку. У результаті атакувальний напір полтавців почав спрацьовувати. Захисники «Говерли» почали помилятися. Одна із таких помилок відбулася у штрафному майданчику. А таке, зазвичай, карається пенальті. Авраменко чітко в конав «суддівський вирок» - 2:0.

Не забарився Владислав і з третім голом у ворота «Говерли», через сім хвилин – 3:0. Власне, після цього «Ворскла» мала ще кілька напівнагод відзначитися до перерви. Але рахунок так і не змінився.  Втім, три гола до перерви – теж дуже гарний результат. 
 
На початку другого тайму «Ворскла» могла забивати ще. Кизилатеш здорово упіймав на ногу навіс з правого флангу, проте пробив трохи вище воріт. Потім головою пробивав Одарюк, втім, воротар зміг відбити удар. Пробивав з дистанції Скляр, трохи забракло влучності. «Говерла», тим часом, подала перший кутовий у матчі… На 66-й хвилині. В результаті, полтавцям вдалося забити. Одарюк отримав пас у штрафному і, витримавши майже театральну паузу, пробив точно у кут воріт – 4:0.

Буквально відразу ж «ворскляни» забили і п’ятий. Шаповал отримав м’яча на підступах до штрафного пробив по воротах. М’яч влучив у штангу та відскочив знову до Дмитра. Шаповал розібрався швидко – точно пробивши по воротах – 5:0. А далі партнери вивели сам на сам з воротарем Одарюка, і Володимир, не зважаючи на те, що у нього на плечах висів захисник, зміг реалізувати епізод – 6:0.

Відразу ж, після розіграшу м’яча у центрі, Одарюк зміг зробити результативний навіс, який головою замкнув Гаркуша – 7:0. Впевнена перемога молодіжного складу "Ворскли".


Чемпіонат U-21. 15 тур. 20 листопада. 2015. 11-00. Полтава. Стадіон «Лтава». Дощ.
 
«Ворскла» - «Говерла» - 7:0
 
Голи: Авраменко, 1, 25, 32, Одарюк, 73, 84, Шаповал, 77, Гаркуша, 85.
 
«Ворскла»: Непогодов, Грабчак, Бобров, Жениленко, Квасний, Скляр, Ічанський (Гаркуша, 81), Одарюк, Олійник (Пилиповець, 62), Кизилатеш (Шаповал,70), Авраменко. 
Запасні: Вічний, Пернацький, Гасенко, Брага.
Тренер: Олександр Омельчук.
 
«Говерла»: Черепко, Гей, Добровольський, Білий (Рогач, 65), Хоменко, Омельченко, Тома, Ковач (Лисаченко, 46), Гончар, Русин, Пітел (Пінковський, 69).
Запасні: Погоріляк.
Тренер: Вячеслав Пінковський. 
.ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться тут.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: