Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Сталь" легко переграє ужгородців
19:14
U-21: "Сталь" легко переграє ужгородців
У матчі 6-го туру дніродзержинська "Сталь" в Ужгороді здобуває перемогу над господарями.

U-21: З перших хвилин зустрічі перевага захопили підопічні Сергія Шищенко. Вже на 13-й хвилині гри гості відкрили рахунок у матчі. Добре виконаний стандарт - і Василь Цюцюра, вдало зігравши в штрафній площі "Говерли", послав м'яч у сітку воріт ужгородців. На досягнутому футболісти "сталеварів" не зупинилися, продовжуючи створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. На 28-й хвилині все той же Цюцюра метрів з 5 замкнув передачу з правого флангу - 0:2.
Після другого пропущеного м'яча господарі спробували перехопити ініціативу. І навіть створили дуже небезпечний момент біля воріт Пенькова, але удар зі стандарту капітана ужгородців Білого прийшовся в хрестовину. Правда, до цього черговий гольовий момент був у гостей - один на один з воротарем вийшов Клак, але Олексій не зумів переграти воротаря "Говерли".
Другий тайм став немов продовженням першого. На полі була тільки одна команда - дніпродзержинська "Сталь". На 49-й хвилині зустрічі футболісти Стальі отримали право на пенальті, але знову не пощастило Клак - його удар прийшовся вище воріт Погоріляка. Ця невдача ніяк не позначилася на діях наших хлопців, домінувати на полі продовжували гості. Вдало вийшов на заміну Яловенко. Саме Роман, якому на 84-й хвилині зустрічі вдався відмінний прохід і точний удар, підвів підсумок зустрічі, довівши тотальну перевагу молодих "сталеварів" в розгромний рахунок - 3:0.
Ця перемога дозволила підопічним Сергія Шищенко вийти на поточне 2-е місце в турнірній таблиці чемпіонату України U-21. Ужгородці продовжують знаходитися на передостанньому місці. Попереду двотижнева пауза.

Післяматчеві коментарі тренерів.

В'ячеслав Пінковський, старший тренер ФК "Говерла" U-21:

Наш сьогоднішній суперник цієї весни місяць перебував у нас, на Закарпатті, на зборах. Тому приблизно знали цю команду, хоч деякі люди і пішли. Ми готувалися, знали що "Сталь" - хороший, сильний суперник. Готувалися, але, як бачите, всі наші помилки гравці "Сталі" використали, і поразка з рахунком 3:0 - я вважаю, ми просто відскочили.

Кого з гравців у своїй команді і в команді гостей можете відзначити?

"Сталь" сильна командною грою, добре використовує фланги. В цілому - хороша команда. У своїй команді нікого виділити. Ми гру "Сталі" розбирали, говорили, що серйозний суперник. Коли команда програє 3:0 - винен тренер, я гравців не буду звинувачувати. Але вдома так у футбол не грають.

Основне завдання "Говерли U21" - підготовка гравців для основної команди?

Так звичайно. Дають нам гравців з першої команди, але їх ставлення до гри, на жаль, залишає бажати кращого. Не допомагають, не посилюють гру, роблять такі дитячі помилки, що мені навіть нічого сказати ...

Сергій Шищенко, старший тренер ФК "Сталь" U-21:

Це був наш найкращий матч у сезоні по організації гри, по діям футболістів на полі. Те, що я хочу від них бачити в кожному матчі, вони показали в сьогоднішній грі. Я дуже задоволений і ставленням хлопців, і самою грою, і взаємодією гравців на полі. Був рух, був контроль м'яча, комбінаційний футбол.

За рахунок чого вдалося показати сьогодні ту гру, яку хоче бачити тренер?

Я постійно говорю хлопцям, що від гри до гри ми повинні рости, прогресувати. Думаю, вони це розуміють і намагаються в кожному матчі показувати той футбол, в який вони вміють грати. Природно, є ігри, коли і від суперника багато що залежить. Дає суперник грати в той футбол, який ми хочемо, чи ні. Це велика заслуга хлопців, що сьогодні вони показали той футбол, який ми хочемо бачити від них.Команда вже не в перший раз виходить на гру, як кажуть, відразу по приїзду, "з коліс".

Дивлячись на позитивні результати, це не впливає на гравців?

Так, важка дорога була, далека. Радує, що і раніше з "Карпатами", і зараз з "Говерлою" ми показали хорошу гру, і дорога на хлопців не вплинула. Велика заслуга хлопців, що на їхніх діях не позначається якість доріг, то, як ми добираємося. Це найголовніше, тому що футболісти показують хорошу гру і ставлення до своєї роботи, і мене це тільки радує. Заповнимо паузу контрольною грою, а далі будемо в робочому циклі готуватися до наступної гри чемпіонату.

Арбітр – Олександр Головков (Сєверодонецьк)

Стадіон «Авангард» м. Ужгород

U-21: «Говерла» (Ужгород) – «Сталь» (Дніпродзержинськ) – 0:3 (0:2)

Голи: Цюцюра 13, 28; Яловенко 84

«Говерла»: Погоріляк, Білий(к), Ковчар, Омельченко (Котьо 46), Микитишин, Добровольський, Гей, Тома, Пітел (Бако 46), Коваль (Павлич 77) Русин.
Запасні: Блох, , Лисаченко, Беца, Хоменко,.
Тренер – Вячеслав Пінковський

«Сталь»: Пеньков, Павлюк, Єфимчук (к), Янко, Савин, Матвеєв (Савчук 74)  , Євдокимов, Мисик, Клак (Єсаулов 78), Луговой, Цюцюра (Яловенко 79).
Запасні: Дмитроченко,  Кравчук, Грачев,
Тренер – Сергій Шищенко

Попередження: Євдокимов 37, Єфимчук 52, Мисак 54.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 739 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: