Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Ворскла» перемагає «Говерлу» з тенісним рахунком - 6:1
10:59
U-21: «Ворскла» перемагає «Говерлу» з тенісним рахунком - 6:1
Цікаво, що на зустрічі серед інших глядачів за матчем спостерігав і головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець.

Цікаво, що на зустрічі серед інших глядачів за матчем спостерігав і головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець.

Може, тому полтавчани розпочали досить впевнено і результативно. Навіс з кутового на дальню штангу, де Гарбар точно пробиває головою - 1:0. Потім полтавці організували затяжну атаку з декількома спробами ударів по воротах - м'яч пролетів повз стійку.

«Говерла» відповіла небезпечним ударом Курти. Нападник пробивав у падінні головою, але м'яч, зустрівшись з конструкцією воріт, відскочив назад у поле. У «Ворскли» небезпечно пробивав Янузі, форвард намагався потрапити в дальній кут - мимо.

Трохи часу опісля полтавчани організували гольову атаку. Кривошеєнко віддав на фланг на Янузі. Ахмед зробив виважену подачу на дальню штангу. А там Павлик у дотик відправив футбольний снаряд у ворота - 2:0.

«Говерла» провела заміну і відзначилася ударом по воротах від Хоменка, але йому забракло сили.

У другій половині гри «Говерла» розпочала агресивніше. Пару потужних ударів довелося відбити Кoзакову.

Правда, потім полтавчани перехопили ініціативу і змусили трудитися вже воротаря «Говерли» Бендера. Баранник зіграв у стилі «скоростріла». П'ять хвилин - три голи. Перший - після флангового пасу, другий - після виходу віч-на-віч, а третій - карколомним ударом здалеку - 5:0. І щось уже змінити було неможливо. Гості змогли забити лише гол престижу - він на рахунку Томи. Втім, полтавчани змогли забити ще раз. Дубль оформирлює Гарбар. 6:1 - остаточний підсумок зустрічі.

«Ворскла» - «Говерла» - 6:1

Голи: Гарбар, 5, 89, Павлик 31, Баранник, 61, 62, 66, - Тома, 84.

«Ворскла»: Козаков, Радченко (к), Далко, Гарбар, Томенко, Кравченко (Карась, 67), Павлік (Шмиголь, 81), Кривошеєнко (Одарюк, 46), Марусіч (Яременко, 65) Янузі (Рябушко, 46), Бараннік.

Запасні: Горба, Процішін.

Тренер: Володимир Прокопіненко.

«Говерла»: Бендер, Смокоровскій, Котьо (Тома, 67), М.Ряшко (Вагін, 59), Гагун (Огар, 58), В.Ряшко, Лендел (Ботвіннік, 33), Хоменко, Бровко, Курта (к), Козак.

Запасні: Погоріляк.

Тренер: Михайло Іваниця.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 700 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: