Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: «Ворскла» здобуває в Ужгороді впевнену перемогу
22:36
U-21: «Ворскла» здобуває в Ужгороді впевнену перемогу
В матчі другого туру молодіжка "Говерли" в Ужгороді поступилася полтавчанам.

В матчі другого туру молодіжка "Говерли" в Ужгороді поступилася полтавчанам.

Після перемоги над дніпропетровським «Дніпром очікувалося, що в рідних стінах господарі знову порадують своїх уболівальників позитивним результатом. Та полтавська «Ворскла» виявилися більш «міцним горішком», ніж дніпропетровці. Незважаючи на спеку та фактор чужого поля, полтавчани діяли більш активніше, ніж господарі й змусили останніх притиснутися до власного карного майданчика. А на 10-й хвилині ужгородці вже витягували м’яч із власної сітки воріт. Із центра поля від суперників пройшла діагональна передача на правий край, де чомусь наш крайній бек призабув за півзахисника суперника Авраменка, який лише підставив ногу й спрямував «смугастого» в сітку воріт. У відповідь підопічні Вячеслава Пінковського завдали кілька ударів зі стандартів. Однак Віктору Гею забракло точності, а удар Добровольского парирував воротар «Ворскли».

Другий тайм також проходив за переваги полтавської команди. Гості зуміли нав’язати закарпатцям свою гру й постійно вели атакувальні дії на половині поля «говерлян». На 63-й хвилині стрімка атака полтавчан завершилася прострільною передачею в район воротарського майданчика, де м’яч точно зумів замкнути Січкарук, який за хвилину до цього вступив у гру, змінивши партнера по команді – 0:2. Тренери «Ворскли» вгадали з заміною. А через три хвилини господарям втретє довелося розпочинати гру з центра поля. Потужний удар полтавського футболіста намагався заблокувати Станіслав Котьо, однак м’яч від ноги нашого оборонця влетів у сітку власних воріт – 0:3.

Далі обидві команди трохи збавили обертів, «ворс кляни» відверто заграли на утримання, а в господарів гра щось не клеїлася. Тож «Говерла» терпить першу поразку в сезоні - 0:3.

Арбітр – Юрій Грисьо (Львів)

Стадіон "Авангард" м.Ужгород
Температура +38
Глядачів - 100

"Говерла" U-21 - "Ворскла" U-21 - 0:3

Голи: Авраменко 10, Січкарук 63, Котьо 66 (аг)

"Говерла": Блох, Котьо (Ковчар 73), Микитишин (к), Ількович, Гончар, Добровольський, Лисаченко, Тома, Гей (Бако 67), Русин, Беца (Хоменко 59).
Запасні: Дядюк, Ревта, Ковач, Коваль
Тренер - Пінковський Вячеслав

"Ворскла": Ткаченко, Одарюк, Пернацький, Бобров, Квасний, Авраменко (Жениленко 84), Кравченко (Гаркуша 77), Ічанський (к), Олійник, Джемаль, Шаповал (Січкарук 62).
Запасні: Прокопенко, Даллку, Брага
Тренер – Олександр Омельчук
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 796 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: