Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-21: "Зоря" перемагає в Ужгороді
23:33
U-21: "Зоря" перемагає в Ужгороді
Суботній день 24-го туру молодіжного чемпіонату України відкривався матчем в Ужгороді, де місцева «Говерла» приймала «Зорю».

U-21:
У цьому поєдинку перемогу святкували гості, які просто не мали права не виграти: напередодні, 28 квітня, святкував свій день народження їх наставник Володимир Микитин.
 
Луганчани вже в першому таймі взялися вітати тренера, і забезпечили результат, забивши два м'ячі. Спочатку на 15-й хвилині хорошим і точним ударом метрів з 20-ти, з розвороту, вразив дев'ятку Іван Король, а через 20 хвилин прохід по лівому флангу вдався Вадиму Кравченко, який видав хорошу передачу під удар Дмитру Ліхобабенко - 0:2.

Після перерви гості продовжували перегравати опонента, який біля воріт Овсянніка практично так нічого і не створили, та й самій «Зорі» більше забити не вдалося.
 
В'ячеслав Пінковський (тренер «Говерли»): «Ледве зібрали дітей на гру, тих, хто з командою U-19 не хочуть грати, інших ... Не знаю, що говорити. У першому отримали два голи, в перерві насварив їх, і грали вже краще, але результат закономірний. У нас були напівмоменти в другому таймі, але стовідсоткових не було».


«Говерла» U-21 - «Зоря» U-21 - 0:2
 
Голи: Король,15, Ліхобабенко, 36.
 
«Говерла» (4-2-3-1): Дядюк - Рогач, Лисаченко, Дрозд, Бобик (Будз, 62) - Добровольський, Микитишин - Беца, В.Пінковський-молодший, В.Коваль (Філіп, 70) - І .Варваринець (Лебідь, 55).
Середній вік - 19,4 року.
Тренер: В'ячеслав Пінковський-старший.
 
«Зоря» (4-4-2): Овсяннік - Клюс, Фурсов, Сухарьов, Смирнов - Кравченко, Сухомлин (Протасов, 56), Вітенчук (Терзі, 75), Ліхобабенко (Васильченко, 77) - Белоусов, Король.
Середній вік - 19,4 року.
Тренер: Володимир Микитин.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1012 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: