Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Баранинцях святкували 60-річчя федерації футболу Ужгородщини (ФОТО)
15:42
У Баранинцях святкували 60-річчя федерації футболу Ужгородщини (ФОТО)
На місцевому стадіоні та полях спорткомплексу «Зінедін» змагались районні команди різних вікових категорій.

У Баранинцях святкували 60-річчя федерації футболу Ужгородщини (ФОТО) Турнір був приурочений до 60-річчя від створення федерації футболу Ужгородщини та до Дня фізичної культури та спорту.

Перед початком змагань відбулось урочисте відкриття: відіграв гімн України і після цього з вітальними словами виступили начальник управління сім'ї молоді та спорту Ужгородської районної адміністрації Іван Головко, голова Ужгородської районної ради Михайло Фединець, сільський голова Баранинців Юрій Марусяк, голова Федерації футболу Ужгородщини Олександр Роман, перший заступник голови Федерації футболу Ужгородщини Іван Ковач, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран та начальник управління сім'ї молоді та спорту Віталій Ерфан. Далі представники влади та футбольних федерацій відзначили грамотами та медалями людей, які внесли вагомий внесок у розвиток та популяризацію футболу на полях Ужгородщини.
Опісля цього команди пішли готуватися до старту ігор.

В турнірі ветеранів (45 років і старше) взяло участь 5 команд: «Поступ» (Коритняни), Баранинці, Червоне, Сторожниця та команда з Великоберезняського району, які грали за круговою системою. Перше місце виборола команда Баранинців, друге – «Поступ», третє – В.Березний. Команди нагороджені медалями, переможець – кубком. Кращим гравцем турніру визнаний Іван Скалинчан, а кращим воротарем – Сергій Роман.

В турнірі серед команд району взяло участь 12 команд, які були поділені на три групи. Із груп вийшли команди: Ярок, Коритняни, В.Лази, Баранинці.

У півфіналі зустрілися: Ярок – В.Лази та Коритняни – Баранинці, де в обох зустрічах верх брали фаворити.
До фіналу потрапили В.Лази – Баранинці, а у матчі за третє місце Коритняни – Ярок, де у серії пенальті сильнішими були Коритняни.

В.Лази також розійшлися миром з командою Баранинці, а у серії пенальті фортуна була на боці Баранинців. Таким чином перше місце зайняла команда Бранинці, друге В.Лази, третє – Коритняни.

Кращими гравцями визнано:
воротар – Степан Кривлянський,
гравець – Анатолій Гаврилешко

Переможців було нагороджено кубком та медалями, призерів – медалями.
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 890 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: