Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Берегівському кубку тріумфує бадалівський "Фенікс" (ФОТО)
19:56
У Берегівському кубку тріумфує бадалівський "Фенікс" (ФОТО)
У неділю, 27 вересня, на берегівському стадіоні «Дружба» відбувся фінал кубка району з футболу.

У Берегівському кубку тріумфує бадалівський
У фінальному поєдинку зустрічалися непримиримі суперники останніх років «Фенікс» (Бадалово) та «Артос» (Гать).
 
Після того, як ФК «В. Бийгань» та ФК «Дийдо» почали виступати в чемпіонаті області, саме ці колективи ведуть боротьбу за найвищі місця у всіх футбольних змаганнях Берегівського району. За два тури до завершення чемпіонату «Фенікс» практично забезпечив собі чемпіонство, «Артос» – другий. Фінал кубка викликав великий інтерес у глядачів,яких на стадіоні було близько двох тисяч. Гра обіцяла бути напруженою і цікавою. Забігаючи наперед, сподівання вболівальників цілком виправдалися.
 
Тільки арбітр дав свисток про початок матчу, як команди відразу вступили в боротьбу. Перша хвилина була за «Артосом», футболісти якого відразу пішли в атаку, а на 2-й хвилині після проходу лівим флангом прострільна передача в воротарський майданчик, Йосиф Бундаш її замкнув і переправив м’яча в ворота бадалівців. Швидкий гол застав зненацька гравців «Фенікса» і навпаки додав впевненості в діях футболістів Гаті, які продовжували контролювати м’яч.

Після десяти хвилин матчу гра почала вирівнюватися і поступово ігровою перевагою заволоділи підопічні Томаша Снопчака створивши ряд небезпечних моментів. Але на висоті був воротар Гаті Гейзо Гей. Дедалі атаки «Фенікса» ставали небезпечними. Особливо на полі виділявся Роман Огар, який брав на себе гру і довгими передачами виводив до воріт Юрія Кноблоха та Максима Печерського. На 22-й хвилині саме Огар заволодівши м’ячем, вийшов в штрафний майданчик і в оточенні трьох гравців суперника пробив в нижній кут воріт. На цей удар Гейзо Гей зреагував, але дістати не зміг.
 
Зрівнявши рахунок, футболісти з Бадалова не зупинилися продовжували атакувати. На що гатянці відповідали швидкими контрвипадами у виконанні Крістіана Вінце, Чобо Переша та Ласло Пала. Саме останній мав чудову нагоду відзначитись, вийшовши один на один з воротарем, але пробив вище воріт. А на 37-й хвилині Бадалово повело у грі, на цей раз відзначився Максим Печерський.

Перший тайм ішов до завершення, команди вже чекали свистка арбітра коли «Артос» організував чергову контратаку, Ласло Єрема навісив в штрафний майданчик і Павло Бідзіля головою пробив повз Ріхарда Шелемби. Як кажуть, гол в роздягальню. На перерву команди пішли за нічийного результату 2:2.
 
Після перерви бадалівці провели дві заміни. Підопічні Бейло Гея вийшли в стартовому складі. Футболісти «Фенікса» володіли ініціативою більше часу, краще контролювали м’яч. Лідер команди Роман Огар організовував багато атак, але точність нападників підводила. Гатянці спробували наносити дальні удари. Небезпечно пробивав Крістіан Вінце, Йосип Молнар, але м’яч пролітав поруч зі стійкою. На 56-й хвилині Ласло Селеш відгукнувся на передачу з флангу і замкнув її головою. Бадалівці вдруге повели в рахунку. Після пропущеного гола футболісти Гаті пішли відігруватись, але всі атаки завершувались на підступах до штрафної.

За 10 хвилин до фінального свистка «Артос» мав чудову нагоду зрівняти рахунок. Арбітр матчу Сергій Гецко призначив одинадцятиметровий удар в ворота «Фенікса». Пробив Михайло Калій. Його потужний удар прийшовся у поперечину. Останні хвилини гри бадалівчани грали на утримання рахунку, а футболісти «Артоса» великими силами намагалися атакувати, але крім дальніх ударів в них нічого не виходило. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Фенікса» – 3:2.
 
Після завершення гри голова Берегівської РДА Іштван Петрушка, депутат обласної ради Ігор Свищо та голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль нагородили футболістів «Артоса» срібними медалями та грамотою. А переможці – футболісти «Фенікса» отримали медалі, грамоту та Кубок. Кращими гравцями фіналу названо Романа Огаря (ФК «Фенікс») та Гейзо Гея (ФК «Артос»), які отримали спеціальні призи.


Арбітр: Сергій Гецко
Асистенти арбітра: Андрій Сімку, Золтан Кота.

Берегово, стадіон «Дружба», 2000 глядачів

ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «Артос» Гать 3:2

Голи: Огар 22, Печерський 37, Селеш 56, - Бундаш 2, Бідзіля 45.

ФК «Фенікс»  (Бадалово): Ріхард Шелемба ( Юрій Нагорнюк 46 хв.)., Іштван Бігарі ( Шандор Нодь 46 хв), Вадим Онисько, Бейло Салаї, Іштван Паловці, роланд Боднар (Даніел Сабослаї 68 хв.) Максим Печерський ( Юлій Мікец 79 хв.) Василь Кампов, Роман Огар, Ласло Селеш, Юрій Кноблох
Запасні: Федір Боднар, Петро Дрозденко, Адам Донов
Тренер – Томаш Снопчак

ФК «Артос» (Гать): Гейзо Вейг, Ласло Єрема, Михайло Калій, Золтан Форноші, Андрій – Ерік Орос ( Юлій Молнар 85 хв.), Чобо Переш, Крістіан Вінце, Йосиф Бундаш ( Денис Чегіль 75 хв.), Владислав Магночі ( Йосиф Молнар 59 хв.), Павло Бідзіля ( Пейтер Форноші 60 хв.), Ласло Пал Запасні: Атілло Дер, Шандор Дуб, Мілош Жолдош, Норберт Єрема, Ріхард Магочек
Тренер – Бейло Гей

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 755 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: