Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » У Берегові нагородили переможців чемпіонату з міні-футболу
12:12
У Берегові нагородили переможців чемпіонату з міні-футболу
Завершився відновлений чемпіонат міста з міні-футболу, в якому взяло участь чотирнадцять команд.

У Берегові завершився відновлений чемпіонат міста з міні-футболу, в якому взяло участь чотирнадцять команд. Тож, найкращі команди відзначили кубками, медалями і грамотами.

Через брак часу перед головою федерації футболу стояло завдання провести першість до сильних морозів, тому регламентом було передбачено лише одне коло матчів. Розпочався сезон 5 жовтня. Дванадцять команд протягом двох місяців боролися за золоті медалі. І ось, 30 листопада, відбулися матчі останнього туру, проте до кінцевої точки більшість команд вже знали свої позиції у турнірній таблиці. Та на останній тур, все ж таки, лишалась боротьба за третє місце.

Боролися за нього ФК «Зірка» та ФК «Добровольців». «Зірка» приймала ФК «Пушкаш», і для того, аби перемогти підопічні Івана Войтовича приклали усі зусилля. Дев’ять м’ячів у ворота «пушкашів» забив Сергій Гецко, ще по голу відзначились Ярослав Чегіль та Юрій Попович. У суперників забивав тричі Андор Пава та один раз Соболч Келемен. Претенденти на бронзу ФК «Добровольців» на свою гру проти ФК «Інтер» не з’явився, тож отримав технічну поразку. ФК «Котнар» поступився ФК «Дружба». У «виноробів» тричі відзначився Роберт Нодь, та по голу Юрій Пейтер і Габор Омбовді.

За «Дружбу» забивали три гравці, кожен з яких оформили дублі: Петро Попович, Василь Торпої та Йожеф Торпої. Трошки не вистачило Дмитру Золотарьову, аби стати кращим бомбардиром. У матчі проти «Мілана» його «Гела» забила дев’ять сухих м’ячів. З них Дмитро забив сім (хоча міг забити і більше, адже у матчі він не реалізував пенальті та двічі попав у поперечену). ФК «Чизай» свого суперник ФК «Арсенал» так і не дочекався, які не з’явились на гру.

Після усіх зіграних матчів на стадіоні «Дружба» відбулась церемонія нагородження. Проводили її голова брегівської міської федерації футболу Олександр Сільченко, міський голова Золтан Баб’як, заступник голови БМФФ Олександр Болдог та головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Василь Фекете. Спочатку грамотами були відзначені Жолт Кноблох та Іван Войтович, які надали штучні майданчики для проведення чемпіонату міста. Далі Золтан Баб’як відзначив пам’ятними статуетками та грамотами кращого голкіпера, гравця та бомбардира. Кращим воротарем став Гліб Троп з ФК «Міліція» пропустивши лише 10 голів, кращим гравцем було відзначено гравця ФК «Зірка» Сергія Гецка, який протягом всього сезону тішив вболівальників своїми гарними технічними діями. А кращим бомбардиром став Роберт Нодь (ФК «Котнар») на рахунку якого 27 забитих голів за 11 матчів (що дорівнює 2,5 м’ячі за гру).

Головних переможців нагороджували міський голова Золтан Баб’як та голова БМФФ Олександр Сільченко. За третє місце було відзначено ФК «Зірка» грамотами, медалями та пам’ятним кубком. Друге місце — у «виноробів» ФК «Котнара», які були нагородженні аналогічними призами. ФК «Міліція» домінував увесь сезон. Правоохоронці на чолі з капітаном команди Петром Дрозденком вибороли золоті медалі і кубок міні-футбольної першості міста, який залишиться у команди назавжди. Футбольний сезон 2013 у місті Берегово завершився, але не на довго, адже голова БМФФ вже складає план на 2014 рік в якому футбол у місті буде в усіх чотирьох порах року.
Джерело

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1107 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: