Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Берегові визначено переможців турніру «Подаруй Різдво дітям»
19:27
У Берегові визначено переможців турніру «Подаруй Різдво дітям»
Зіграно заключні матчі турніру з міні-футболу «Подаруй Різдво дітям» з багатьма подарунками, піснями та конкурсами.

25 грудня на майданчику УСБ «Закарпаття» зіграно заключні матчі турніру з міні-футболу «Подаруй Різдво дітям» з багатьма подарунками, піснями та конкурсами.

Заключний, п’ятий, тур групового етапу розпочався з матчу «Карпати» Мукачево" — «Нарцис-1» Хуст. Хустянам вистачало зіграти в нічию, аби змагатися за золоті нагороди, а ось мукачівцям конче потрібно було перемагати. Проте гра виявилась безгольовою, хоча й бойовою. У групі «В» великоберезнянському «Фавориту» потрібно було обіграти «Берегвідейк», але підопічні Василя Пануліна зуміли відібрати два очки у суперника — 0:0. «Сільце-2005» поступилося «Нарцису-2» з рахунком - 0:3.

У матчі за 9-місце «Сільце-2006» поступилося «Берегвідейку». «ДЮСШ» Берегівського району переміг «ДЮСШ» Тячів у серії післяматчевих пенальті і зайняли сьому сходинку. У матчі за 5-те місце «Легенда» розгромила «Нарцис-2» Хуст — 7:0. «Фаворит» В. Березний обіграв «Карпати» Мукачево", де виборов третє місце. У фіналі «Нарцис-1» Хуст переміг «Сільце-2005» — 1:0.

Також відбувся міні-чемпіонат серед гравців команд по жонглюванню м’ячем. З кожної команди було відібрано по одному гравцю, в якого було три спроби. Той, хто за підсумками трьох спроб набив найбільшу кількість разів отримав приз від організаторів змагання.

Кращим у справі жонглювання виявився мукачівець Влад Лушпінь — 78 разів, за що отримав футбольний м’яч. Другу сходинку посів Марк Генкел («Берегвідейк») і виборов для своєї команди комплект пам’ятних призів. Усі інші учасники отримали сувеніри.

Церемонію нагородження проводили: голова Берегівської міської федерації футболу Олександр Сільченко, головний спеціаліст відділу сімї, молоді та спорту Василь Фекете, координатор благодійного проекту «Подаруй Різдво» Роман Голованов, представник міжнародної громадської організації «Наша спадщина» Тетяна Сумик та чемпіон України з регбі, тренер рівненської регбійої команди та активіст благодійного руху Павло Рожков.

Голова Берегівської федерації футболу привітав усіх з проведенням такого масштабного дитячого турніру. Висловив слова подяки тренерам, які у свято зуміли зібрати дітей. Також подякував керівнику УСБ «Закарпаття» Миколі Тимчаку за можливість проведення турніру на території спорткомпексу. Також було висловлено подяку міському голові Золтану Бабяку, директору ТзОВ «Прогрес» Юлію Сеглянику та тренеру берегівської «Легенди» Ігорю Мусці за допомогу в підготовці турніру. Василь Фекете від імені міського голови привітав усіх з наступаючими святами, а також побажав всім учасникам і далі підкоряти футбольні простори нашого регіону.

А далі пішла робота головних організаторів змагання. Павло Рожков створив справжню святкову атмосферу для дітей. Серед них були розіграні додаткові подарунки. Також різдвяними піснями учасників змагань привітали гості з Києва, які подорожують у рамках проекту.

Найголовніше було насамкінець. Першими нагородили арбітрів Іштвана Бірова та Андрія Сімку. Вони отримали подяки, а також цінні подарунки. Були визначені також кращі гравці по командах (з кожної команди визначено кращого). Свої подарунки отримали: Марк Генкел («Берегвідейк»), Іван Косач («Карпати»), Денис Маргітич («ДЮСШ» Берегівський р-н), Оскар Саєнко («Легенда»), Володимир Баняс («Нарцис-1» Хуст), Роберт Шотник («Нарцис-2» Хуст), Ярослав Воробок («Сільце-2005»), Юрій Антосяк («Сільце-2006»), Максим Левицький («ДЮСШ» Тячів), Роман Банник («Фаворит»).

Організатори турніру також обрали номінацію «Самий технічний гравець» — ним став Даніел Тімофі («Легенда»).

Кращим голкіпером турніру визначили Ігоря Головка («Нарцис-1» Хуст). Кращим гравцем став Едуард Кіндрат («Фаворит»). Кращим бомбардиром — Олександр Марко («Сільце-2005»). Ці гравці отримали пам’ятні статуетки, а також організатори турніру подарують цим спортсменам білети на найближчий матч, який відбудеться на столичному НСК «Олімпійському» (квитків буде чотири, ще й для одного супроводжувального, також до квитків на футбол будуть входити білети на потяг в обидві сторони). Гравці футбольних клубів, які посіли 10–4 місця отримали різдвяні подарунки (а це близько ста пакунків). Команди, які вибороли три головних місця отримали кубки, медалі та різдвяні подарунки.

У кінці церемонії нагородження організатори визначили ще двох футболістів, які мають змогу поїхати у спортивно-оздоровчий табір в Україні влітку (який саме і коли буде визначено згодом). Цими гравцями стали Олександр Федько («Нарцис-1» Хуст) та Арсен Фулей («Легенда» Берегово).

Берегівська міська федерація футболу щиро вдячна благодійному проекту «Подаруй надію» за можливість стати співорганізаторами такого турніру!





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 851 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Богдан  
0
Спасибо организаторам за турнир! Очень было хорошо! Сильченко Саша продолжай дальше так работать! Приятно было что ни одного ребенка не обошли стороной. Все довольны! Спасибо и организаторам с Киева! Продолжайте свое доброе дело!

الاسم *:
Email *:
كود *: