Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У битві лідерів боротьби не вийшло (ФОТО)
20:33
У битві лідерів боротьби не вийшло (ФОТО)
Перечинські футболісти познущались над гостями з Ракошина відвантаживши їм сім голів.

Перечинські футболісти познущались над гостями з Ракошина відвантаживши їм сім голів.

Перед початком матчу, за традицією місцевого стадіону, відіграв гімн України. Одразу зі стартовим свистком Запрутняка команди побігли доводити, що не дарма займають перше місце у чемпіонаті. Вже у першій атаці Вадим Курта з дальньої дистанції провірив на міцність перекладину перечинських воріт. Доктор впіймав відскок і завдав ще одного удару, та у руки воротарю.

Жовто-сині відбившись і собі пішли вперед. Підключення лівого захисника Віталія Кузнецова, який зіграв у стінку з Вишневським (Олег віддав пас ефектно через себе), закінчилось сильним ударом та мяч просвистів біля дев’ятки. Згодом Місяйло молодший та Утцюський своїми ударами розім’яли Дудаша. Господарі впевнено вели гру і голи не змусили себе чекати. На 20-ій хвилині правий захисник Едуард Стецьо закинув у штрафну на Вишневського, якому дали прийняти і прицільно пробити по воротам. 1:0.

Ще через дві хвилини знову Вишневський вміло розпоряджається м’ячем у штрафній, і з доволі гострого кута потрапляє у перекладину. Та в наступній атаці Олег протягнув круглого до штрафної, там зіграв у стінку з Утцюським, і вийшовши віч-на-віч з кіпером холоднокровно переправив шкіряного за призначенням.

Гості виглядали доволі безпорадно, часто зловживаючи довгими передачами і виносами, які не мали позитивного ефекту. Карпати ж будували свої атаки одну за одною. В одній з таких Едуард Стецьо з правого краю виконував простріл та м’яч потрапив у руку захисника, до того ж у штрафній. Вишневський ударом з одинадцяти метрів оформив один з найшвидших хет-риків у чемпіонаті області, всього за 12 хвилин.

У перерві серед вболівальників відбувалось деяке пожвавлення, через присутність групи африканців спортивної статури. Згодом коментатор стадіону афішував про зустріч перечинських Карпат з олімпійською збірною Сенегалу, гравці якої і завітали на цей матч. Гра відбудеться у вівторок, 23 червня.

У другій половині гри перечинці й не думали зупинятися, а лише збільшували свій гольовий доробок. На 54-ій хвилині Фрайтик з центру поля віддав гострий пас на Утцюського, який уник офсайду і реалізував вихід на самотнього воротаря. Через десять хвилин черговий гол організували батько та син Місяйли. Місяйло старший вкинув аут у штрафну, там Утцюський одразу пробив по воротам. Дудаш відбив, але прямо на Місяйла молодшого, який забив п’ятий гол своєї команди.

Ще через п’ять хвилин Місяйло старший точним пасом знайшов перед штрафною Утцюського, який трішки зблизившись з воротами поцілив у ліву дев’ятку. Третій гол Юрій забив після ще одного рандеву з Дудашом, яке організував Вишневський. Якраз після сьомого голу по стадіону ще раз почав лунати гімн України, на цей раз у живому виконанні Вілена Рустамова (учасник телепроекту «Голос країни»).

В останню десятихвилинку гості зуміли провести гол престижу. Іван Кость зупинив у штрафній Петровція не за правилами. Вирок судді, у вигляді пенальті, реалізував Артур Морщук. Та останнє слово було за Карпатами. Удар Вишневського заблокували, а після добивання Утцюського ракошинців знову врятувала перекладина.

Тепер на вершині таблиці дуумвірат Чопа та Перечина, які зійдуться один з одним вже у наступному турі. Ракошино екзаменуватиме ще один конкурент за нагороди – Баранинці, які зрівнялися з командою Когутича за очками.


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Бобаль, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Перечин, стадіон «Зоря»
Глядачів 500. Температура 21

ФК «Карапти» Перечин – ФК «Ракошино» 7:1

Голи: Вишневський, 20, 25, 32(з пен.), Утцюський, 54, 69, 80, Місяйло мл. 65 - Морщук, 83 (з пен.)

Карпати: Василь Синьович, Василь Стецьо (Іван Кость, 74), Віталій Кузнецов (Богдан Страшкулич, 46), Едуард Стецьо (Сергій Щербанич), Ігор Кузнецов (Олег Ляховець, 70), Максим Фрайтик (Сергій Місяйло ст.), Михайло Штулер (Юрій Рогулич, 77), Олександр Головей, Сергій Місяйло (Костянтин Лешко, 59), Юрій Утцюський, Олег Вишневський.
Тренер – Едкард Стецьо.

Ракошино: Євген Дудаш, Андрій Меденцій, Юрій Яцина (Сергій Рущак, 69), Юрій Логойда, Микола Чорней (Олександр Когутич, 10), Василь Ремета, Андрій Доктор (Олександр Вацьо, 35), Василь Петровцій, Іштван Кваковський, Вадим Курта, Артур Морщук.
Тренер - Олександр Когутич.

Попередження: Головей, 29, Рогулич, 85 – Логойда, 14, Ремета, 22, Когутич, 24.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1472 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: