Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Бобовищі відкрили новий стадіон (ФОТО)
21:21
У Бобовищі відкрили новий стадіон (ФОТО)
На Мукачівщині бобовищанські футболісти обзавелись новим красенем-стадіоном.

У Бобовищі відкрили новий стадіон (ФОТО) Сьогодні, 18 жовтня, у селі Бобовище, перед початком домашнього поєдинку юнаків з кінчешським «Соколом» було проведено урочисте відкриття місцевого стадіону. Привітав з цим святом місцевих любителів гри мільйонів голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран. З вітальним словом звернувся і перший заступник голови Ради президентів футбольних клубів Закарпаття та президент футбольного клубу «Сокіл» (Кінчеш) Степан Боднар. Сільський голова Бобовища Володимир Козак також привітав громаду села та футболістів з відкриттям нової футбольної арени.

За досить таки короткий термін, майже шість місяців, було зроблено величезну роботу з розбудови футбольної інфраструктури у цьому селі. Головна заслуга в цьому президента ФК «Бобовище» Валентина Сидоряка, сільського голови Володимира Козака та ще низки меценатів.

Всі трибуни виготовлені з дерева. В самому приміщенні є три роздягальні (в кожній по дві душові), суддівська кімната та ще декілька службових приміщень.  

Розміри поля 105 м на 68 м. Буквально за день до гри було встановлено три флагштоки. Саме поле ще далеке від ідеального стану, але тут інтенсивно ведуться роботи. Із 60 кубів піску, приблизно 45 вже пішло на поле.
Як зазначив адміністратор стадіону, це лише початок, і в майбутньому планується зробити більш комфортний під’їзд до головної спортивної споруди села. Також поряд з'явиться майданчик зі штучним покриттям.  

Безпосередньо на футбольному полі бобовищанські футболісти обома складами здобули перемоги, завершивши відкриття стадіону на мажорній ноті.

Даний проект є чудовим прикладом і для інших футбольних клубів нашого краю.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1271 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: