Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У "Бужори" новий президент
23:37
У "Бужори" новий президент
Наприкінці минулого тижня відбулася звітно-виборча конференція засновників ГО «Футбольний клуб ʺБужораʺ.

У
Наприкінці минулого тижня відбулася звітно-виборча конференція засновників ГО «Футбольний клуб ʺБужораʺ, де було обрано нове керівництво клубу. Отже, міський клуб очолив президент 2010-2015 рр. Василь Лазорик. Його попередник Ярослав Сухан, який керував ФК «Бужора» у 2016 році склав повноваження.

Оскільки, футбольний сезон розпочнеться орієнтовно у квітні, то організаційні заходи, а також тренування команд слід розпочинати вже сьогодні. Тому з початком календарного року до міськради неодноразово зверталися голова федерації футболу району Василь Попович та завідувач сектору молоді та спорту Іршавської РДА Андрій Данканич. Зокрема, йшлося про майбутнє іршавського футболу, позаяк завершення сезону 2016 – розчарувало вболівальників і любителів гри мільйонів. «Бужора» фінішувала серед аутсайдерів.
На сьогодні очевидно, що вирішувати проблему слід у комплексі, включають не тільки заміну керівного складу футбольного клубу, а й гравців зокрема.
 
Зважаючи на те що керівний склад сформовано, найближчим часом повинно відбутися і формування командного складу основи з чим можуть виникнути певні труднощі, оскільки введено в дію єдину базу футболістів. Вона передбачає, що один гравець має право грати виключно за одну команду, відзначив на одній із зустрічей з міським головою голова федерації футболу району Василь Попович.
 
Що стосується фінансового забезпечення ФК, як і в минулі роки, міська рада передбачила спрямування 240 тисяч гривень на 2017 рік. Проте, якщо команда покаже хороші результати і з’явиться потреба у додатковому фінансування, то за підсумками першого півріччя це питання виноситимуть на розгляд профільної комісії та депутатського корпусу міської ради. Крім того, відбулася зустріч міського голови з знаними у футбольному світі району і області людьми – Станілавом С. та Іваном Хилою, які також пообіцяли кваліфіковану допомогу ФК «Бужора».
 
Безумовно, за міськвиконкомом залишається і утримання футбольного поля та внутрішніх приміщень трибуни й іншої інфраструктури стадіону. Врешті, футбольним фанатам залишається тільки очікувати нових досягнень іршавського міського футбольного клубу.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1074 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: