Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Чопі юні футболісти визначали кращого (ФОТО)
19:23
У Чопі юні футболісти визначали кращого (ФОТО)
Ще рік тому Чопський міський голова, очільник федерації футболу Чоп Валерій Самардак порушив питання щодо розвитку дитячого футболу в місті.

У Чопі юні футболісти визначали кращого (ФОТО) При ФК «Локомотив-Чоп» було створено групу підготовки із 7–8-річних гравців, які з часом повинні заповнити той вакуум, який виник у зв’язку з провальною роботою стосовно розвитку футболу в місті, бо за великим рахунком цим ніхто не займався. І ось практично позаду залишився рік.

Будемо відвертими: грандіозних успіхів юні футболісти не досягли, але таких завдань ніхто й не ставив. Триває планомірна робота, якою займаються досвідчені фахівці Михайло Іваниця та Отілла Берцик. Нині ті, хто рік тому вперше вийшов на футбольний майданчик, уже багато чого вміють.

Із нагоди першої річниці створення футбольної групи підготовки в Чопі, за пропозицією міського голови та активу футболу міста, було проведено турнір серед дітей 2007 р.н. і молодших. Приїхали однолітки з Перечина та Горонди. Чоп був представлений двома командами. У підсумку переможцями стали юні перечинці. Друге місце – в юних футболістів Горонди. Бронзові нагороди здобув «Локомотив-Чоп», а замкнула четвірку друга команда господарів.

Усе було, як у дорослому футболі: дипломи, медалі, кубки. Тільки щирої радості було значно більше. Із нагоди річниці створення групи підготовки при команді «Локомотив-Чоп» на зустріч із юними футболістами завітали ветерани футболу міста. Серед них – Михайло Буяло, Людвиг Чорба, Олександр Сабо, Барнабаш Сабов, Людвиг Пушкаш, Ласло Перец, Степан Орбан, Ференц Шіма, Золтан Кун та інші. Гравці почули багато цікавих історій про успіхи футболу Чопа, відомих футболістів, які виступали за команди майстрів, про легенду футболу краю Михайла Михалину. Зустріч була цікавою для юних, а ветерани футболу побачили, що є перші паростки майбутнього футболу в прикордонному місті. Турнір, який відбувся в Чопі, вирішено проводити щороку.

Федерація футболу міста висловлює подяку директору ЗОШ № 2 м.  Чоп Ласло Мага за надану можливість у проведенні турніру.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1033 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: