Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Довгому діючого чемпіона пригостили поразкою (ФОТО)
20:15
У Довгому діючого чемпіона пригостили поразкою (ФОТО)
Зустріч у Довгому носила більш конкурентний характер, на відміну від попередніх сезонів.

Зустріч у Довгому носила більш конкурентний характер, на відміну від попередніх сезонів.

Якби цей поєдинок відбувся рік тому, то на трибунах «довжанської Марокани» був би аншлаг. Та сьогодні команди перебувають не на різних полюсах, а йдуть крок у крок, тому уболівати за рідну команду із затишних берегів річки Боржава підійшли найпалкіші фани.

Сам двобій пройшов за майже рівного володіння м’ячем. Господарі частіше наважувались на удари – 17:9. За влучністю перевагою володіли полянці – 55.6 проти 41.2 %. Та в рамці воріт господарів доволі якісний поєдинок провів напевне наймолодший гравець закарпатської прем’єр-ліги Черепко. Перша половина гри пройшла за незначної переваги у володінні м’ячем господарів, які частіше били – 8:4, і були трохи влучнішими – 37.5 проти 25 % у суперника. Після удару зі штрафного Гегедоша на 5-й хвилині, який він сам і заробив, м’яч просвистів над ближньою правою девяткою. Через девять хвилин постріл у відповідь від Батрина (що не Іванович). Круглий рикошетом від стінки полетів поруч з лівою стійкою.

Середина тайму пройшла за незначної переваги у володінні м’ячем,та трохи відчутнішої за ударами від господарів . При цьому суттєво покращилась влучність обох колективів. Першим атаку правим флангом точним ударом у браму на 16-й хвилині завершив Штефко. Безик без над зусиль впорався. Через шість хвилин навіс із кутового від Батрина (не Івановича) ударом головою в лівий кут знову завершив Штефко. На добивання набігав Ганчич, та Безик у стрибку намертво взяв м’яч. Ще за мить реакцію продемонстрував його візаві. Атаку правим флангом прострілом на Гегедоша завершив Ропонич. Цього разу Роберт був точним, та Черепко зіграв надійно.

На 28-й хвилині оплески трибун зірвало намагання Чедрика, ударом через себе, замкнути простріл від Батрина (не Івановича) з правого флангу. Його самовіддано заблокував центральний захисник Русин. Через дві хвилини на простріл зправа від Ропонича відгукнувся Островка і влучно пробив головою. Мяч рикошетом від лівої стійки влетів у протилежний верхній кут. Та за мить до цього Маточка побачив офсайд і підняв прапорець.

На 35-й хвилині гості втратили найкращу нагоду відкрити рахунок. Гегедош зіграв на випередження в центрі поля проти Кертиса і віддав на лівий край на Островку. Євген прострілив на правий край штрафного майданчика на вільного Ропонича. Та той із дуже вигідної позиції відправив м’яч повз ближню стійку. Через дві хвилини аргументована відповідь місцевих по центру, під час якої круглий влучив у руку одному з гравців «Поляни». Уболівальники шаленіли від люті, та Митровський дозволив продовжити атаку, яка трохи змістилась на лівий край. Після вривання Ганчича у карну зону, проти нього не заправилами зіграв Лібак. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Чедрик з точки пробив хоча й по центру, та трохи ближче до правого кута. Безик не зреагував – 1:0.

На 42-й хвилині Чедрик міг оформити дубль, коли виходив на воротаря і влучно бив з розвороту, та цього разу Безика підстрахував Павлич, який опинився на шляху м’ячу. Ще через декілька хвилин на простріл Гегедоша зліва відгукнувся Ропонич. Та маючи перед собою вільний від воротаря правий кут, пробив над поперечиною.

На початку другого тайму гості мали відчутну перевагу. На 49-й хвилині Гегедош втратив нагоду зрівняти, коли двічі влучно пробив. Спочатку ударом зі штрафного він клав м’яч у лівий кут. Черепка від голу врятувала поперечина. Із наступним пострілом на техніку воротар «Боржави» впорався набагато краще. На 61-й хвилині після розіграшу штрафного з правого флангу прицільного пострілу в лівий кут завдав Попович. Круглий полетів повз стійку. Боржавці відповіли атакою правим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якої Чедрик, ударом у праву шістку, реалізував вихід на воротаря – 2:0.

У середині тайму полянці ще якось намагались йти вперед, і хоча поступились за кількістю ударів, та мали перевагу у влучності. На 65-й хвилині Гегедош завершив влучним ударом у ближній кут, атаку лівим флангом. Знову стійка врятувала «Боржаву» від голу. Та наступний провал у захисті господарів Гегедош таки використав. Роберт завершив атаку лівим флангом точним ударом у дальній кут – 1:2. За мить Остафійчук пробив повз браму Безика. Наступний постріл від Олексія на 79-й хвилині, з передачі Чедрика, був влучнішим. Безик відбив.

У кінці тайму полянці ще за інерцією йшли вперед, та без ударів голів не буває. Кілька нагод збільшити рахунок втратили Остафійчук, Чедрик та Штефко. На більшість реагував Безик. Утім, і він був безсилим на 92-й доданій хвилині, коли Черепко дальнім пасом вивів на ударну позицію Штефка і той ходу з 35-ти метрів поцілив у ліву дев’ятку. Від голу гостей врятувала поперечина, підсумувавши мінімальну перемогу підопічних Пилипа.

За підсумками 6-го туру «Поляна» опустилась із восьмої на десяту сходинку, а «Боржава» піднялись із сьомого на шосте місце.


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Микола Маточка, Валерій Шкура
Делегат матчу – Йосип Шитєв

с. Довге, стадіон «Боржава», 700 глядачів

«Боржава» Довге – «Поляна» – 2:1

Голи: Чедрик, 37, 62 – Гегедош, 68.

«Боржава»: Андрій Черепко, Василь Боднар, Михайло Якуб, Юрій Кузьма, Михайло Батрин, Ярослав Кертис, Михайло Іванович Батрин, Іван Штефко, Віктор Ганчич, Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик.
Запасні: Дмитро Бісьмак, Іван Боднар, Віктор Івашко, Василь Шандра.
Тренер – Василь Пилип.

«Поляна»: Михайло Безик, Дмитро Чубірка, Олександр Кошеля, Василь Лібак, Артур Русин, Євген Островка, Роберт Гегедош, Сергій Сокач, Богдан Павлич, Ілля Ропонич, Василь Попович.
Запасні: Семен Головнич, Євген Токарчик, Василь Русин, Василь Бірак.
Тренер – Михайло Кондря.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: