Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У другому спарингу "Минай" програв МФК "Миколаїв"
19:26
У другому спарингу "Минай" програв МФК "Миколаїв"
Другий спаринг-матч для команди з Ужгородщини пройшов менш вдало, ніж попередній.

У другому спарингу Другий спаринг-матч для команди з Ужгородщини пройшов менш вдало, ніж попередній: суперник у другій половині гри зумів реалізувати всі свої нагоди та забезпечити собі комфортну перевагу.
 
Наставник «минайців» Микола Гібалюк цього разу вирішив випустити зі старту змінений склад, очевидно, волів, перш за все, спробувати інших футболістів у дії. Приміром у центрі поля з’явились Олег Допілка та Євген Мирончук, попереду діяв Михайло Дудаш. Місце у рамці зайняв Владислав Хмельовський, у центрі оборони Гібалюк вирішив спробувати пару Минайленко ― Дзьоба.
 
Перший тайм, до слова, був блідим на гольові нагоди. Обидві команди намагалися атакувати різнопланово, здійснювати комбінації, однак істотної загрози у воріт не було. Свої напівмоменти мали Констянтин Багрій, Влад Микуляк, який пробивав зі стандарту. Однак нічим серйозним це не закінчилось. Суперник проводив свої позиційні атаки, переважно через фланги, звідки надходили верхові передачі. Проте оборонці у тандемі з кіпером діяли надійно.
 
У другій половині зустрічі Микола Гібалюк прогнозовано змінив більш ніж півскладу команди. Швидкості та динаміки повинні були додати Гегедош, Пиняшко, Лобода та Кополовець. На початку другого тайму Гегедош, прийнявши м’яч на підступах до штрафної, віддав вправо на Кополовця, який завдав удару на виконання, однак воротар без труднощів заволодів ігровим снарядом. Пізніше той таки Гегедош віддав розрізну передачу на Мирончука ― Євген на швидкості пробивав улюбленою лівою з лінії штрафної, але удар вийшов по центру, з чим, власне, легко впорався кіпер.
 
У середині другої половини гості провели результативну атаку правим флангом. Перша подача до штрафної була нівельована оборонцями, однак повторна спроба вже знайшла голову Вадима Шавріна, який завдав удару у лівий від кіпера кут ― 0:1.
 
Ще через 10 з гаком хвилин футболісти команди з Миколаєва зуміли подвоїти рахунок. Простріл з лівого краю і найспритнішим у штрафній виявився легіонер команди івуарієць Моріс Пакоме, який в дотик переправив круглого у ворота.
 
«Минайці» швидко відквитали один м’яч. Ігор Вагін обігрався у стіночку з Василем Пиняшко і увійшов до штрафної, далі послідував простріл вздовж, на який відгукнувся Михайло Кополовець ― 1:2.
 
Однак кінцівка матчу була за гостями. Новачок команди, Сергій Алексанов, якого парнери вивели віч на віч з голкіпером, оформив рахунок 1:3. При чому, перша його спроба була нівельована Погоріляком, але з другого разу Сергій таки забив.
 
Ще пізніше рефері матчу, Михайло Митровський, призначив одинадцятиметровий за фол у штрафній Віктора Чумака. Однак закарпатець Дмитро Сартина вирок не реалізував ― м’яч пролетів вище воріт.


 ГСК «Камелот»

«Минай» ― «Миколаїв» 1:3

Голи: 0:1 – Вадим  Шаврін; 0:2 ― Моріс Пакоме; 1:2 – Михайло Кополовець; 1:3 – Сергій Алексанов

«Минай» (зі старту): Владислав Хмельовський, Василь Беца, Едуард Дзьоба, Максим Минайленко, Степан Федак, Владислав Микуляк, Олег Допілка, Євген Мирончук, Олексій Шпак, Михайло Дудаш, Констянтин Багрій

(на заміну виходили): Юрій Погоріляк, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Валентин Суслов, Ігор Вагін, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Михайло Кополовець

Тренер: Микола Гібалюк
Олександр Курта, прес-служба ФК «Минай»
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1495 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: