Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » У фіналі кубка «Авангард» зіграють Белфаст та Трансвуд (ФОТО)
21:37
У фіналі кубка «Авангард» зіграють Белфаст та Трансвуд (ФОТО)
В Ужгороді відбулись дві півфінальні гри на кубок «Авангарду», який стає хорошою традицією завершати футбольний рік.

6 грудня на календарі, у більшій частині Україні лежить сніг, а в Закарпатті сонячна й приємно-осіння погода. І як не дивно, у футбол в нас ще грають.

В Ужгороді відбулись дві півфінальні гри на кубок «Авангарду», який стає хорошою традицією завершати футбольний рік.

Першими на поле вийшли команди «Автомобіліста» та «Белфаста». Обидві команди добре укомплектовані гравцями з обласного чемпіонату, до речі у складі автомобілістів з’явились Роберт Молнар та Володимир Корнутяк, які виступають в чемпіонаті Угорщини. За прізвищами в цілому автомобілісти виглядали потужніше та й в чемпіонаті вони здобули срібло, «Белфаст» (5-ий). Та прізвища у футбол не грають, все потрібно доводити на футбольному полі.

Щодо гри, то напруга у ній була до фінального свистка у прямому сенсі цього слова. У першій половині гри голів ми не побачили. А от у другому таймі їх було аж три. Спочатку «Белфаст» відкрив рахунок завдяки точному удару Сергія Повхана, а згодом «Автомобіліст» його зрівняв зусиллями Івана Скунзяка – 1:1. Все йшло до серії післяматчевих пенальті та долю поєдинку вирішив гол забитий на останніх секундах матчу. Герой зустрічі Повхан заробив на собі пенальті. А капітан Олександр Пакош вирішив не відкладувати все до лотереї, реалізувавши одинадцятиметровий удар – 2:1.

У другій зустрічі інтрига тривала до першого забитого м’яча, бо далі кінцевий рахунок складно назвати нормальним, скоріше аномальним - 8:2!

Ще в першому таймі Ковач та Сегедій зробили комфортний заділ, а вдругому таймі лише продовжили побиття суперника. Ковач та Мателешко оформили по дублю, Віщак, Назаренко та Бокотей забили по голу. За «булочок» відзначились Гулей та Рущак.

Відтак, «Трансвуд» розбиває «Вопак» і виходить до фіналу кубка.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Яромир Лобода





Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 992 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: