Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У "Карпатському" протистоянні сильнішими виявилися перечинці
12:54
У "Карпатському" протистоянні сильнішими виявилися перечинці
У матчі 20-го туру Першості області Західної зони, перечинські «Карпати» переграли «Карпати» з В.Коропця.

У Після неочікуваного розгрому бобовищанської команди у минулому турі, здалося що перечинці можуть перегоріти натрапивши на суперника, котрий посідає передостанню сходинку у турнірній таблиці. Окрім того грають коропецькі "Карпати" не зовсім вдома, а на футбольному стадіоні Лалова. Звідси і відсутність належної підтримки господарів.

Перші хвилини гри гравці В.Коропця зуміли відтиснути суперника до зі своєї половини поля. Перечинці перші 10 хвилин не зовсім вдало організовували атаки. Тому і гольові нагоди краще створювали господарі. На 6-ій хвилині ударом з 20-ти метрів міг забивати Шепа, але м'яч після удару впевнено зафіксував воротар перечинців. Кілька хвилин потому прорив лівим флангом Бубряка знову у падінні перервав кіпер гостей та граючий тренер, Кузнєцов.

Та після змарнованих господарями нагод забивати пішли вже перечинці. На 14-ій хвилині Місяйло з меж карного майданчика пробив по воротах господарів. Удар воротар парирував але, на добивання першим встиг Рогулич, котрий розстріляв майже порожні ворота. 0:1.

Вже на 25-ій хвилині перечинці могли відзначитися вдруге. Місяйло вибігши з глибини вийшов на побачення з кіпером, і легким ударом низом відправив м'яч у ствір воріт. Та круглого наздогнав Жавко, якому вдалося вибити мяч з лінії власних воріт.

Здавалося б герой епізоду вже наприкінці першого тайму став антигероєм. Після однієї з атак у виконанні гостей, Жавко сперечаючись з нападником перечинців вдарив того по ногам, поваливши на землю. Арбітр «нагородив» капітана червоною карткою та призначив пенальті. Стандарт перечинцям реалізувати не вдалося. Після удару Прудкого по воротах м'яч влучив у поперечину.

Вже у другому таймі перечинці значно переважали у грі. Господарі у меншості не зуміли створити більш менш серйозної атаки. Натомість постійно атакували гості, що дало результат. На 64-ій хвилині Нергеш, перебуваючи на правому фланзі, навісив у штрафну. На передачу відреагував Керецман, який через себе вгатив м'яч у сітку воріт. 0:2.

Третій гол стався на 83-ій хвилині. Після стандарту у виконанні Нергеша, м'яч дійшов до самотнього на дальній стійці Рогулича. Той встиг і прийняти м'яч на груди, і опустити його на землю, і після затяжного замаху відправити м'яч у ворота. 0:3.

Тож у підсумку рахунок таким і залишився. Перечинські «Карпати» вдруге за сезон переграють «Карпати» з Верхнього Коропця.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Роман Хархаліс, Олександр Бодня
Делегат – Іван Кувік

ФК «Карпати» (В.Коропець) – ФК «Карпати» (Перечин) 0:3

Голи: Рогулич 14, 83, Керецман 64.

ФК «Карпати» (В.Коропець): Ціптак, Жавко, Орос, Чоря, Бринивік, Биряк, Обники, Бубряк, Лунгу, Пека, Шепа (Болдижар, 61);
Запасні:  Бела, Матвеюк, Лушпінь, Воробйов, Плачінта;

ФК «Карпати» (Перечин): Кузнєцов, Мисяйло, Мегела, Прудкий, Кірлик (Керецман, 27), Лабяк, Нергеш, Пономаренко (Савко, 66), Шип, Рогулич, Місяйло;
Запасні: Синьович;

Попередження: Кузнєцов;

Вилучення: Жавко;
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 754 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: