Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Хусті відбувся юнацький турнір з міні-футболу
23:32
У Хусті відбувся юнацький турнір з міні-футболу
5 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту на стадіоні Хустської ДЮСШ пройшли змагання з міні-футболу серед юнаків 2000-2001 р.н.

У Хусті відбувся юнацький турнір з міні-футболу
Подібні осінні заходи плануємо проводити щороку, адже спорт – це здоров’я нації, а наша молодь повинна рости загартованою та сповненою сил. Хочеться подякувати директору дитячої спортивно-юнацької школи Василю Деяку та тренеру Ромео Буковецькому за організацію свята, – зазначив для редакції новин «Карпатського об’єктива» місцевий громадський діяч пан Олександр за сприяння якого, між іншим, і відбулося спортивне дійство.

У результаті видовищної і запеклої гри перше місце виборола команда «Бартуші», набравши 6 очок, другу сходинку посіли юнаки «Говерли» (5 очок), «бронзу» здобула «Оболонь» (4 очки), а заохочувальне четверте місце дісталось «Карпатам» (1 очко).

Слід зазначити, що без подарунків на згадку про турнір не залишився ніхто, усіх учасників змагань було нагороджено кубками, медалями і грамотами, а переможців – іще й головним кубком поєдинку. Призи отримали і кращі гравці усіх команд.

Крім того, спортивна молодь краю під час турніру мала можливість цікаво і змістовно провести час у колі однодумців.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 632 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: