Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У колосковому дербі Іванівці сильніші (ФОТО)
19:15
У колосковому дербі Іванівці сильніші (ФОТО)
Два голи за одну хвилину принесли успіх іванівській команді.

У колосковому дербі Іванівці сильніші (ФОТО)
Центральним матчем п’ятнадцятого туру Західної зони стала зустріч двох сусідських Колосів, один з яких йде у лідерах, а інший замикає п’ятірку кращих. Сама гра не порадувала вболівальників великою кількістю гольових моментів, команди з труднощами завершували свої атаки ударами у рамку воріт. До екватору першого тайму такі спроби були у Меденція та Пінджолі, але повз ворота.
 
Ракошинці досить швидко провели першу заміну – зійшов з поля Лазар, який допускав багато помилок у стартові хвилини. Господарі також провели заміну ще до перерви, однак це була вимушена - через травму Пінджолі, який був однією з ключових опцій Іванівців у центрі поля. Замість нього вийшов Напуда, який в свій час пограв за ракошинців.
 
Помаранчевим вдавалось трохи краще тримати м’яч і просуватись вперед. На 29-ій хвилині Куцкір пробив з 22 метрів, але мимо. Через десять хвилин Сінкін завдав потужного удару зльоту з 20 метрів, м’яч пройшов над поперечкою.
 
На старті другого тайму команди активізувалися. І одразу ж господарі зуміли забити. Удар Стеця Кундрик зумів відбити, але з добиванням Напуди вже не справився, але лайнсмен фіксує положення поза грою у нападника. За хвилину вже Ракошино були близькими до голу. Куцкір пробив зі штрафного з 24 метрів та воротар на місці. У наступній атаці після навісу зі ще одного стандарту Морщук головою підправляє м’яч у дальній кут, круглий від стійки йшов у ворота та Нагорнюк зупинив його на лінії.
 
На 53-ій хвилині Стець завдав удару з 14 метрів, але вище. В середині тайму команда Герца провела два швидкі голи, які стали вирішальними у цьому матчі. На 63-ій хвилині Клочанка виконав подачу з лівого краю, ніхто із партнерів не зумів дотягнутись до м’яча і той влетів у дальній кут – 1:0.
 
За мить півзахисники господарів Гичка та Ковач комбінаційно пройшли центр захисту суперника і Сергій завершив цю атаку точним ударом з 12 метрів – 2:0.
 
Після цього можна сказати, що гру було зроблено. Надалі Іванівці не дали супернику створити по-справжньому гострих моментів біля своїх воріт.
 
Підопічні Герца беруть реванш у ракошинців за єдину поразку у чемпіонаті і збільшують відрив від переслідувачів, які втратили очки у цьому турі. Ракошино практично нічим не поступалося своєму сьогоднішньому супернику, окрім реалізації своїх нагод.
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Юрій Бобаль, Юрій Шимон
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Іванівці, глядачів 150
 
ФК «Колос» Іванівці – ФК «Колос» Ракошино 2:0
 
Голи: Клочанка, 63, Гичка, 64.
 
Іванівці: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Сергій Морон, Сергій Гичка, Мирослав Ільницький, Олександр Меденцій (Сергій Клочанка, 60), Євген Кукрі, Михайло Ковач, Юрій Стець, Олександр Пінджоля (Василь Напуда, 37), Олександр Кузьма.
Запасні: Василь Гудивок, Ярослав Бела, Олександр Меденцій, Віталій Кучінка, Олександр Чикаловський.
Тренер – Андрій Герц.
 
Ракошино: Степан Кундрик, Олександр Лазар (Олександр Горський, 18), Анатолій Богович, Василь Ремета, Юрій Логойда (Юрій Болдижар, 84), Артур Морщук, Юрій Сінкін, Михайло Куцкір, Василь Петровці (Владислав Призва, 73), Вадим Курта, Іван Федорченко (Михайло Добош, 73).
Запасні: Юрій Андрушко, Андрій Меденцій, Мирослав Русин, Василь Ващинець, Юрій Болдижар.
Тренер – Андрій Меденцій.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 663 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: