Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Концові відіграли без голів
21:41
У Концові відіграли без голів
Команда Пінковського не змогла дотиснути гостей із Бобовища.

Команда Пінковського не змогла дотиснути гостей із Бобовища.

На початку гри пройшов невеликий дощ і перший тайм футболісти грали за прохолодної післягрозової погоди.

Для господарів цей поєдинок був досить принциповим, так як у кубку вони вилетіли якраз від Бобовища. Тоді єдиний гол Герца з пенальті дозволив мукачівцям пройти далі.

Команди розпочали гру з боротьби у центрі поля. М’яч більшу частину гри тримали концгазовські гравці, тому команді Івана Ковача доводилось великі сили концентрувати у обороні. Перша гострота відбулась біля воріт Підберецького. Рогач з близької відстані пробивав по воротам та голкіпер відбив. Ще одного разу продемонструвати свою реакцію Віталію довелось після зрізки свого ж захисника. Не маючи змоги прорватися у штрафну жовто-сині били здалеку. Правий вінгер Попович пробив з 20 метрів по центру та голкіпер спокійно забирає круглого.

Гості змогли відповісти лише два рази за весь перший тайм. Золтан Клочанко прорвався правим флангом до штрафної і з гострого кута стріляв по воротам. Андрій Ваш не зумів приборкати м’яч з першого разу, і на щастя для нього, нікого з суперників не було на добиванні. Другий момент відбувся після перехвату у центрі поля Євгеном Русином і проходом маже до лінії штрафної з акцентованим ударом. Воротар Вітязя перевів шкіряного на кутовий.

Після перерви спостерігалася приблизно така ж гра, в якій було багато місця силовій і позиційній боротьбі. Господарі продовжували комбінувати по всій ширині поля та без ефективних дій попереду. Бобовище шукало свого шансу під час виконання стандартів Герцом, яких було багато. В одному з таких моментів, Роланд Шольц впіймав відскок і з семи метрів розстрілював ворота та якимось чудом не влучив у рамку воріт.

Вітязь також мав нагоду змінити нулі на табло. Після подачі з правого краю від Скрипа, Едгард Русин зльоту пробивав з десяти метрів. Але значно вище воріт. Вже ближче до закінчення зустрічі Симеон Каганець не використав схожий шанс, тільки він знаходився трохи ближче до воріт.

Для Бобовища нічия хороший результат зважаючи на хід поєдинку. А от Вячеслав Пінковський був не вдоволений таким результатом.


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Йосип Шитєв, Крістіна Шитєв
Делегат мату – Матвій Бобаль

Стадіон Концгазо. Глядачів 150.

ФК Вітязь Концгазо – ФК Бобовище 0:0

Вітязь: Андрій Ваш, Едгард Русин, Андрій Микитишин, Мирослав Скрип (Василь Балог, 78), Василь Бонтей, Василь Фекете (Віктор Сіка, 58), Вячеслав Пінковський мл., Мілан Гартман, Олександр Попович (Сімеон Каганець, 70), Віталій Рогач, Андріан Горняк.
Запасні: Юрій Цветков, Юрій Мишанич, Михайло Головко, Артур Качур.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Бобовище: Віталій Підберецький, Олександр Сенько, Віталій Богович, Чоба Товт, Ріхард Шольц, Роланд Шольз, Василь Чубірка, Дмитро Вонтонюк, Золтан Клочанка (Крістіан Кізман, 70), Євген Русин, Андрій Герц.
Запасні: Ярослав Когутка.
Тренер – Ковач І.

Попередження: Пінковський, 42, Каганець, 77, Балог, 90 – Чубірка, 62, Товт, 43, Богович, 77, Р. Шольц, 90.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: