Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Королеві пройшли змагання на Кубок Чиркова
13:14
У Королеві пройшли змагання на Кубок Чиркова
Цієї неділі на базі королівської ЗОШ №1 вдруге проводився турнір на кубок відомого закарпатського футболіста та тренераЮрія Чиркова.

У Королеві пройшли змагання на Кубок Чиркова У змаганнях брали участь юні спортсмени віком від 12 до 14 років. На зелений газон вийшли 4 команди - сіл Черна, Хижа та дві королівські – «Локомотив-1» та «Локомотив-2». Королівчани легко обіграли своїх суперників і вийшли у фінал, де між обома залізничними колективами розігралася справжня футбольна феєрія, з якою нелегко було справитися навіть дорослим арбітрам.

Основний час зустрічі закінчився із хокейним рахунком 3:3, після чого була призначена серія пенальті. Перемогу святкували і отримали кубок ім. Юрія Чиркова гравці другої команди «Локомотива».

Нагороди всім учасникам вручав голова Ужгородської територіальної профспілкової организації Львівської залізниці Ярослав Афтанас. Лідер залізничної профспілки висловив подяку організаторам турніру, ентузіастам королівського спорту Віктору Поповичу, Івану Зеленяку, Юрію Довбаку, Тарасу Задорожньому, Миколі Грізі.

А потім святкова естафета перейшла до очільників районної футбольної федерації Йосипа Гевеші та Адальберта Сверенка. Вони привезли до Королева срібні медалі та грамоти для гравців юнацького складу команди «Локомотив», яка зайняла друге місце у цьогорічній районній першості. Цю подію молоді футболісти продовжили святкувати за «солодким» столом коштом місцевих меценатів.

А тим часом на майданчику розгорнулася «битва гігантів» - ветеранів королівського та виноградівського футболу. Хоча багато з них вже сиві та важкуваті, але спортивної майстерності аж ніяк не втратили. Три старші команди порадували чисельних глядачів каскадом фінтів, хитромудрими комбінаціями та влучними ударами. В результаті перемогла, як завжди, дружба, а роль цієї дружби цьогоріч узяв на себе «Локомотив-1».

Організатори турніру запевнили, що у майбутньому він буде розширюватися кількісно та географічно. У всякому разі змагання за Кубок Юрія Чиркова чекає на успішний розвиток.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: