Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » У лідерах з ефективності на полі опинилися три гравці ФК "Минай"
21:53
У лідерах з ефективності на полі опинилися три гравці ФК "Минай"

У лідерах з ефективності на полі опинилися три гравці ФК
Тренер команди зробив акцент на захисті та навчає своїх підопічних, як правильно захищатися. Ці навички неодмінно їм стануть у нагоді при зустрічі з сильнішими противниками і сприятимуть просуванню в турнірній таблиці УПЛ. Хоча команда зараз у відпустці, вже з 14 січня розпочнуться тренування в Ужгороді. Наставник висловив бажання провести тренування на території Туреччини, а також зміцнити склад досвідченими гравцями. Наступної весни слід очікувати на зустріч закарпатців зі Львовом.

Прогнози на матчі УПЛ та на матчі Чемпіонату Світу можна дізнаватись на betauth.com. У грудні були зіграні 3 матчі УПЛ, із 7-го та 14-го турів. Наразі лідерами таблиці є Дніпро-1, Шахтар та Динамо.


Хто з «Минаю» зумів себе проявити на полі

Згідно з результатами аналізу компанії InStat, серед лідерів УПЛ 22/23 виявилися:

- О. Горін. Він посів друге почесне місце після Батагова, який грає за «Зорю», за рахунок виграних у першій частині чемпіонату 140 єдиноборств. Також він зайняв лідируючу позицію щодо оборони, тут його показник склав 141, що прирівнюється в середньому до 9 матчів.

- Є. Твердохліб. Він іде одразу за Горіним, і його ефективність складає 136 єдиноборств.

- Д. Немчанінов. Згідно зі статистикою, кількість виграних ним верхових єдиноборств становить 62, тому він розташувався відразу за своїм одноклубником Горіним, у якого він дорівнює 76.

Згідно з результатами літньо-осінньо-зимової частини української Прем'єр-ліги, ФК «Минай» посів у турнірній таблиці 13 місце.



 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 267 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: