Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » У Мукачеві стартувало друге коло чемпіонату міста
11:10
У Мукачеві стартувало друге коло чемпіонату міста
23 серпня, після літнього перепочинку, стартувало друге коло змагань.

У Мукачеві стартувало друге коло чемпіонату міста
Нагадаємо, у чемпіонаті міста Мукачева з футболу беруть участь п’ять команд: ФК «Алекс», ФК «Беркут», ФК «Локомотив», ФК ДПТНЗ ім.. М.Данканича, ФК «Транзит».
 
Змагання проводяться під егідою Федерації футболу Закарпаття. Відповідно до Регламенту, затвердженому Мукачівською міською федерацією футболу, команди грають за коловою системою. Відтак, перший ігровий день другого кола змагань був насиченим на футбольні емоції та результативним на забиті м’ячі.
 
Стадіон «Харчовик» приймав зустріч двох лідируючих команд: фаворита змагань ФК «Алекс» та його постійного й сильного візаві – ФК «Беркут»
 
ФК «Алекс» у своїй звичній манері з перших хвилин нав’язав супернику темп гри й змусив нервувати оборону. Відтак, команди пішли на перерву з рахунком: 4:1 на користь ФК «Алекс».
 
Здавалося б, ось вона, Перемога, другий тайм ФК «Алекс» мав просто зберегти результат, граючи виважено в обороні. Але ж футбол – це кузня характерів, а бажання перемогти служить каталізатором для відкриття додаткових можливостей.
 
Так, коротку перерву тренер ФК «Беркут» використав, аби перебудувати команду, емоційно налаштувати на більш якісну гру. Команда дійсно «зібралася» й врахувала доводи тренера, і вже на короткий час переважила результат на свою користь. Матч ФК «Алекс» - ФК «Беркут» завершився з результатом: 4:5
 
Ще один подинок цього ігрового дня відбувся на стадіоні в с. Н.Коропець. На зеленому газоні зустрілися команди ФК «Локомотив» та ФК «Транзит». У цьому матчі рівні на силою команди розіграли нічию: 2:2
Перетнувши зеніт змагань, Чемпіонат міста Мукачева з футболу серед аматорських команд лише набиратиме обертів, адже кожен з колективів докладе максимум зусиль, аби Кубок Чемпіонату – займав почесне місце серед його спортивних трофеїв.
 
Зазначимо, футбол не буває без вболівальників, саме вони надихають, критикують й стимулюють футболістів. То ж запрошуємо на матчі Чемпіонату Мукачева, адже перемога – тільки одна, а футбол потребує уваги.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 818 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: