Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » У Мукачеві відбудеться фінальна частина ДЮФЛУ
10:33
У Мукачеві відбудеться фінальна частина ДЮФЛУ
Обговорювалось питання проведення фінальних змагань першої та вищої ліг.

Минулоно тижня в Будинку футболу відбулось спільне засідання комітету юнацького футболу ФФУ та Виконавчого Комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Відтак, на Виконкомі було затверджено календар другого кола Всеукраїнських змагань з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону 2013/2014 рр. Особливо актуальним було питання участі кримських клубів в цих змаганнях. По цьому питанню Виконком постановив, що якщо кримські клуби заявляться у друге коло до 10 квітня, як регламентовано, то вони братимуть участь в змаганнях. Якщо до вказаного терміну від них не надійде заявки, то вони не братимуть участь в змаганнях. При цьому результати першого туру анульовані не будуть.

Піднімалось і питання безпеки змагань. Було одноголосно вирішено: посилити безпеку та громадський порядок під час проведення матчів.

Обговорювалось питання проведення фінальних змагань першої та вищої ліг у вікових групах від U-14 до U-17. Попердньо було прийнято рішення, що фінали першої ліги пройдуть в Мукачеве, U-14 та U-15 на Закарпатті, а U-16 та U-17, ймовірно, у Львові.

Джерело

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 837 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: