Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Мукачівському дербі перемагає ФК «Дерцен»
11:48
У Мукачівському дербі перемагає ФК «Дерцен»
У матчі 12-го туру першості області західної зони ФК «Дерцен» мінімально здолав ФК «Бобовище».

У Мукачівському дербі перемагає ФК «Дерцен» Від матчу 12-го туру між двома командами Мукачівського району очікувалося побачити справжнє «дербі» на манір балканських протистоянь, де публіка з обидвох сторін жене свої команди вперед, а футболісти демонструють на полі безкомпромісну гру, не поступаючись супернику на жодному клаптику поля. На диво, поєдинок пройшов спокійно, як з точки зору підтримки уболівальників, так і на футбольному полі.

«Своєрідною розвагою» стала хіба персона, як згодом виявилося, президента футбольного клубу господарів Валентина Сидоряна, котрий упродовж усього поєдинку аж надто палко підтримував свою команду. Функціонер за всього 90 хвилин гри встиг посваритися і з тренером команди гостей, і з футболістами Дерцена, і з бригадою арбітрів, вдаючись при цьому до «міцного слівця». Попри такі провокації, футболісти як однієї так і іншої команди на полі відіграли з холодною головою.

Господарі майже всі атаки організовували через правий фланг. Більшість таких проривів закінчувалися прострілом у штрафний майданчик, де на м’яч чатувало одразу кілька гравців атаки. Таким чином команда «Бобовище» могла вийти вперед ще на 2-ій хвилині. Та удар Шольца виявився заслабким, і м’яч опинився у руках кіпера. На 7-ій хвилині вивести господарів уперед мав можливість Машіка, але після удару з лінії карної площі м’яч пройшовся трохи вище поперечки.

Гості першу небезпечну нагоду створили на 15-ій хвилині. Після удару по воротах одного з виконавців «Дерцена» м’яч влучив у поперечину, та рикошетом від воротаря вийшов на кутовий. На 25-ій хвилині господарі вкотре організували атаку правим флангом. На навіс Болдога відповів Балаж. Але удар головою нападника Бобовища відбив захисник Дерцена, тим самим врятував оголений кут воріт. З цієї хвилини до кінця першого тайму серйозних нагод команди не створили.

У другому таймі картина гри особливо не змінилася, господарі атакували правим флангом. Гості шукали простір у оборонних редутах суперника аби виконати розрізний пас. Але успіхом такі атаки не завершувалися, оскільки одразу два захисника грали глибоко в обороні, підстраховуючи партнерів по команді. Відкрити рахунок у матчі вдалося гостям, на 60-ій хвилині, завдяки стандарту з 20-ти метрів. Пінджоля підкрутив м’яча у правий кут воріт. Кіпер до м’яча дотягнутися не зумів. 0:1.

Господарі за кілька хвилин після голу могли зрівняти рахунок. Удар Балажа з-за меж карної площі міг принести успіх Бобовищу. Але м’яч кіперу вдалося відбити у поперечку, звідти круглий вискочив на кутовий удар. Ще кілька хвилин потому, гравці Дерцена могли подвоїти перевагу. Швидкісна контратака закінчилася проривом Харченка у штрафну. Але 20-ка гостей вирішив не пробивати з вигідної позиції, а віддав пас на партнера ліворуч. М'яч до останнього не дійшов.

Далі активними були виключно господарі, але серйозних нагод створити їм не вдалося. Давалася взнаки зайва квапливість футболістів. То ж у підсумку Бобовище поступилося гостям. Мукачівське дербі цього разу за «Дерценом».

P.S. Витівки президента ФК «Бобовище» поєдинком не обмежилися. Судячи з рапорту арбітрів, функціонер клубу примудрився вдарити одного з асистентів у груди по закінченню гри. Про деталі інциденту поки відомо мало, тому будемо чекати офіційної інформації від Федерації футболу Закарпаття.
 

Арбітр - Василь Качур
Асистенти арбітра - Олександр Бодня, Річард Готра
4-ий арбітр - Богдан Павлюкович
Делегат матчу - Матвій Бобаль
 
ФК «Бобовище» - ФК «Дерцен» 0:1

Голи: Пінджоля, 60’

ФК «Бобовище»: Підбереський, Герц, Богович, Вінтонюк, Шольц, Бундаш (Ковач, 62’), Мкртчян, Машіка (Генці,78’), Болдог (Роман, 56’), Балаж, Шольц.
Запасні: Зийнич.
Тренер – І. Ковач.

ФК «Дерцен»: Гецко, Савко (Неделюк, 46’), Дьерке, Ерема, Кузьма В. молодший, Петровці, Рипкович, Мідянчик, Харченко (Поляк, 82’), Кузьма, Пінджоля.
Запасні: Копас, Кузьма В. старший.
Тренер – А. Рипкович

Попередження: Богович – Рипкович, Пінджоля, Поляк.
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 917 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
Коли вже настане цивілізація? Доки ще будуть бити, оскорбляти суддів? Невже на обласному рівні неможна навести порядок?

الاسم *:
Email *:
كود *: