Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Мукачівському районі два чемпіони
16:22
У Мукачівському районі два чемпіони
Через незмогу зіграти "золотий матч" на Виконкомі було вирішено віддати золото двом кращим командам сезону.

У Мукачівському районі два чемпіони За результатами останнього туру, який відбувся ще 18 жовтня, визначилися бронзові призери - ФК "Дерцен" (дорослі) та ФК "Горонда" (юнаки). Срібними призерами серед юнацьких команд стали ФК "Кольчино", а чемпіонами ще за тур до завершення сезону стали ФК "Страбичево".

Дорослі команди ФК "Колос" та ФК "Страбичево" дійшли до фінішу з однаковим багажем очок. Через набрану однакову найбільшу кількість очок у всіх матчах чемпіонату серед дорослих команд, згідно п. 5 ст. 12 Регламенту, комітетом з проведення змагань ФФМР було прийнято рішення проведення «золотого» матчу 1 листопада п.р. У зв’язку з виникненням проблемних питань у обох команд, було прийнято рішення про перенесення матчу на 15 листопада.

Оскільки з 14 листопада в країні було запроваджено карантин «вихідного дня», це автоматично унеможливило проведення футбольного матчу у вихідні дні. При черговому зібранні команд, офіційними представниками обох команд було погоджено рішення провести «золотий» матч у п’ятницю 20 листопада. Через декілька днів ФК «Страбичево» звернулося до федерації про неможливість проведення ними матчу будь-якого робочого дня у зв’язку з трудовою діяльністю гравців команди та певної кількості захворюваних.

Вчора, 23 листопада, на позачерговому засіданні Виконкому федерації ключовим питанням обговорення стало можливість проведення «золотого» матчу або визначення чемпіона іншим шляхом згідно Регламенту. Після бурного обговорення всіх можливих варіантів, враховуючи неможливість ФК «Страбичево» зіграти в робочий день та пандемією коронавірусу COVID-19, було прийнято одноголосне рішення визнати ФК «Колос» (В. Лучки) та ФК «Страбичево» переможцями чемпіонату Мукачівщини 2020 року.
Федерація футболу Мукачівського району
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 522 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: