Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Невицькому прогнозовано перемогли Іванівці
20:27
У Невицькому прогнозовано перемогли Іванівці
У неділю, 19-го травня, у селі Невицьке відбувся матч 1/8 фіналу Кубка Закарпаття.

У Невицькому прогнозовано перемогли Іванівці
В рамках цієї стадії на поле вийшли команди «ОК ДЮСШ Україна Невицький замок» (Невицьке) та «Колос» (Іванівці). Фаворитом все ж таки виглядали гості, адже в турнірній таблиці Першості Закарпаття іванівці мають набагато кращі показники.
 
З перших хвилин гості дуже старались заволодіти територіальною перевагою. Перший небезпечний момент біля воріт Невицького був створений вже на 8-ій хвилині. Після прострілу з лівого флангу м`яч отримав Пінджоля Олександр, який змістився з флангу в центр і зряче пробив в дальній кут, однак м`яч пролетів трохи вище воріт. Невицький замок не відсиджувався в обороні і теж намагався контратакувати. Активними були Готра Віктор, Лаба Михайло, саме вони мали декілька перспективних напівмоментів, які ніякого результату не принесли.
 
У другому таймі на полі була рівна гра, жодна з команд не мала стовідсоткових можливостей аж до 67-ї хвилини, саме тоді гості відкрили рахунок. Качур Іван виявився спритнішим за захисника господарів, випередив його і прокинув м`яч на вихід з воротарем, на завершальній стадії атаки нападник зіграв рішуче і вдало пробив в дальній від кіпера кут - 0:1.

Після пропущеного голу Невицьке побігло в атаку, щоб відновити паритет на табло. Особливо активними були гравці атакувальної фази. Захопившись атакою господарі пропустили другий гол у власні ворота. Пінджоля віддав пас на порожні ворота Ковачу, останній відправив м`яч в порожні ворота з 5-ти метрів.
 
Таким чином фінальний свисток головного арбітра зафіксував відсутність несподіванки та перемогу Іванівців з рахунком 2:0.

 
ФК «ОК ДЮСШ УкраїнаНевицький замок» (Невицьке) – ФК «Колос» (Іванівці) – 0:2
 
Голи: Качур, 67, Ковач, 73.
 
ФК «ОК ДЮСШ Україна Невицький замок» (Невицьке) : Кашка Д, Блага В, Жидик Ю, Зизич І, Турега Д, Гартман М, Янцо М, Волонтир П, Климпуш М, Лаба М, Готра В.
Запасні: Антал Ю, Русин Л, Кирлик О, Бутрик А.
 
ФК «Колос» (Іванівці): Нагорнюк Ю, Клочанка С, Ільницький М, Пінджоля О, Гичка С, Герц А, Ковач М, Качур І, Стець Ю, Кузьма О, Меденці О.
Запасні: Кукрі Є, Меденці М, Гудивок В, Чечур Ю.
Семен Панченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: