Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Невицькому пройшов турнір присвячений Юрію Можару
22:44
У Невицькому пройшов турнір присвячений Юрію Можару
У Невицькому, що на Ужгородщині, вже вчетверте поспіль вшанували пам’ять свого земляка, відомого на Закарпатті футбольного арбітра Юрія Можа

У Невицькому, що на Ужгородщині, вже вчетверте поспіль вшанували пам’ять свого земляка, відомого на Закарпатті футбольного арбітра Юрія Можара.

У Невицькому, що на Ужгородщині, вже вчетверте поспіль вшанували пам’ять свого земляка, відомого на Закарпатті футбольного арбітра, чудового організатора спортивного руху в районі, палкого прихильника спорту Юрія Можара.

У суботу на стадіоні села зібралися ветерани футболу Невицького (за команду виступали гравці сіл Невицьке, Оноківці та Кам’яниці – прим. автора), Сторожниці та В.Березного, які за коловою системою визначили переможця.

Найкраще підготовленими виявилися ветерани В.Березного, які здобули дві перемоги. Під натиском великоберезнянців не встояли Невицьке (0:1) та Сторожниця (0:2). Матч між Невицьким і Сторожницею завершився внічию, 1:1. Таким чином, головний трофей турніру дістався великоберезнянцям. Друге місце посіли ветерани Невицького, а третє – Сторожниці. Кращим воротарем визнано Йотя Сабадоша – Невицьке, захисником Степана Явора – Сторожниця, гравцем Василя Треско – В.Березний. Нагородження призерів та домінантів провели Михайло Лаба та Іван Брензович.

У неділю було проведено IV турнір пам’яті Юрія Можара серед дитячих команд, в якому взяли участь юні футболісти 2003 року народження та молодші. На майданчик вийшли юні футболісти «Радванки», Доманинців, Невицького, Оноківців та В.Березного, які зіграли за коловою системою. Після напруженої боротьби звання переможця турніру здобула команда «Радванка». Друге місце посіли юні футболісти Доманинців, третє – Невицького. За рискою призерів завершили змагання команди В.Березного та Оноківців. Приз кращого голкіпера отримав воротар «Радванки» Роберт Матей, захисника – Валерій Савченко з Доманинців, нападника – Василь Тирпак із Оноківців. Кращим бомбардиром турніру став Дмитро Кузнецов із В.Березного. Кращим гравцем турніру оргкомітет визнав Мілана Бутрика із Невицького.

Так невичани вшанували свого земляка Юрія Можара, пам’ять про якого продовжує жити.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 818 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: